reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej

U nas kolejna nocka z 4 pobudkami z czego 2 na mleko :( na dodatek zasypia tylko w moim łóżku bo jak odłożę ją do jej łóżeczka to jest ryk albo zaczyna gadać, łazić, stawać, zaczyna zabawę i na pewno nie ma ochoty na sen :/ Myślałam że jak zęby wyjdą to dziecko wróci do normy a tu lipa :/ Kiedyś mogłam chociaż pospać 5 godzin ciurkiem a teraz góra 2-3, normalnie ręce opadają, chodzę jak zombi, wściekła na wszystko :/ wrrrrrrrr

Mam nadzieje że u Was lepiej.

Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam słonecznie! ;-)
U nas pięknie, prawdziwa wiosna, słonko grzeje, lekki wiatr, przyjemnie baaardzo. Właśnie wróciliśmy z parku, Krystian próbuje raczkować, podnosi dupcię, rączki prostuje i kręci dupencją haha teraz odkrył że jak z tej pozycji rzuci się do przodu to zmieni trochę swe położenie, dobrze że robi to na kanapie.

Jeśli chodzi o maluszka sąsiadki, to nie wiem co u nich, jedynie tyle że o 23 jeszcze nie wrócili do domu.. jak będę coś wiedzieć to powiem.. ale mi przykro że ona i dziecko muszą to przechodzić... Ja nie wiem jakbym sobie poradziła emocjonalnie.. ;(

Kasieq ja też mam 4 pobudki, normalnie czuję się jakbym miała noworodka a nie 7 miesięczne dziecko hehe czasem już poprostu go nie odkładam do łóżeczka bo wole sobie pospać

Hallo Kochane!
Jasminum strasznie mi przykro:sorry: No chyba, że się cieszysz, bo ja to z kur domowych;-)
Perell biedny maluszek!
Kasieq ja już nie powiem ile razy Adi sie budzi:crazy:
Wczoraj walnęła koopala z 5 razy, ale takiego normalnego, nie rozdwojenie, strasznie tyłek się jej odparzył, płakała wniebogłosy jak próbowałam ją umyć:eek: Żrąca ta koopa była czy co?! Dziś tyłek ma czerwony jak straż pożarna, ale chociaż jak ją myję to już nie robi się sztywna i nie krzyczy.

Dzięki Verita, dziś i tak lipa, a młoda 4 koopę zwaliła, i tyłek jej płonie, nie mogę mydłem umyć, bo krzyczała jak szalona. Tylko wodą, masakra, teraz leży z gołym tyłkiem:eek:

Axa spróbuj zasypać mąką ziemniaczaną albo pudrem do pupki i tak jak Fasolka pisze to może być reakcja na nowe jedzonko. Mam nadzieje że szybko się zagoi

u nas tez ciagle pobudki, co 2-3 godziny ale to juz sukces bo bylo co 1-2 ;-)
Perell daj znac bo ja wczoraj zasnac przez tego maluszka nie moglam szok po prostu
Axa moja miala w pierwszym miesiacu az do krwi to pupe od kupek podrazniona, bo co 15 minut robila, wiem co przechodzisz,najgorzej ze nie mozesz jej caly dzien golej trzymac

reklama
hej

obiadki ugotowane, deserki tez, dziec znowu obkupiony :) w sumie juz spi od pol godziny co znaczy ze wstanie o 7 znowu :/

poza tym raczki i raczki i kikanie i tak na zmiane, tylko glowka podskakuje ;)

co do odparzen u nas pomaga sudocrem i puder i jest ladnie ale z kolei Oli rzadko sie odparza jednak. z tego co pamietam to chyba jeszcze TORMENTIOL ale to juz na bardzo powazne odparzenia.

poki co ze snem u nas dobrze. i ladna pogoda nadchodzi wiec spacerki znowu :)

buziam Was

Do góry