reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej! widzę, że wzięło Was na wspominanie, też ostatnio przeglądałam listę wrześniowek, część pamiętam, a tak dawno nie widziałam.
Ja jak zarządziła Axa staram się raz na tydzien coś napisać :D myślę, że to fajna sprawa :D bo czytam cześciej, ale nie wyrabiam pisać :)
Co do ubierania - u mnie w okolicy chyba wszystkie mamy przegrzewają dzieci, czasem czuję się wyrodna i aż czapkę cienką zakładam bo czuję się jak kosmita, obok wózki z kocami i osłonkami!!! :)
U nas dzisiaj 8 mc! :) super. Stan na dzis: zebów brak, od 2 dni posadzony w miarę się trzyma :D a nie leci, próbuje podnosić pupę do pozycji raczkowania, ale jeszcze daleka droga, za to w pełazaniu osiągnął predkości prawie ponadświetlne :) noce nadal z 1-2 pobudkami.
O tak wygląda nasz "bilans" 8 mc :D
buziaki!

mojej sąsiadce spadło 6msc dziecko z przewijaka ;((((( podobno nie mogła zatamować krwawienia, karetka na sygnale ich zabrała..
Boże kochany nie mogę przestać o tym myśleć...

perell o matko! mam nadzieje ze bedzie dobrze!

Stokrotka ciezko samej z bablem...dobrze ze masz Nas :)

Fasolka no te postepy teraz to migiem widac :) moja tez tak kombinuje ze az strach ze cos sobie zrobi...

polisia U nas tez 2 pobudki w nocy...

Tygrysek slicznie Jasiu siedzi....

Perll o matuchno oby wszystko ok było....

No ze spaniem u nas tez kiepsko a juz tak fajnie było od dawna noce przesypiała a teraz pobudki i to po kilka czasami:nerd:

Ja mam pobudki 3-4 w nocy i to już od ponad 7msc niezmiennie. Raz jedyny przespał mi całą noc, a ja i tak się budziłam sama z siebie w godzinach kiedy normalnie do niego wstawałam.

Polisia ja mojemu nakrywam kocyk jak śpi i wgl mam wrażenie że u mnie to wiecznie zima a u was lato, wy bodziaki sukieneczki i rajstopki a ja bluzy i kurtki :no:

Perell o jezu... sama to przechodzilam jakies 2tyg temu wiec wiem co ta kobieta czuje... oby wszystko bylo ok.
Stokrotko tulam Cie. mocno

a ja sie chwale moim zdolnym dzieciem :) siedzi sam, czasem sie gibnie ale to juz rzadko, z siadu przechodzi do czworakow tylko trzeba z nozka pomoc no i dzis wrocilam do domu to przyraczkowal do mnie z polowy pokoju na korytarz :D

generalnie z Olim ok, tylko nieraz atakuja zabki i wtedy ryk jak nie wiem :/. dzis udawal krokodylka tak lapkami smiesznie uderzal przy raczkach i buzia no nieraz strasznie smiechowy jest. i ladnie w krzesełku je :)

a ja mam na 8 maja wizyte u lekarza bo coraz gorzej z kregoslupem i z reka boli jak cholera :/

zycze przespanej nocki wszystkim :)

Perel straszne:-(napisz co z maluszkiem jak się dowiesz.

Nockę mieliśmy okropną,mały przedrzemał ją w mim łóżku na moim ręku inaczej ryk,jęczenie i tak się załączało co chwile,gorączka do 39 innych objawów brak.Dostał czopka i zaczyna się uśmiechac a ja padnięta.Może to trzydniówka tak się pocieszam bo na zęby to chyba za duża ta gorączka.A i wymiotował mi wczoraj 3 razy ale to z gorączki chyba bo on tak ma przy gorączkowaniu organizm tak mu reaguje

reklama
Do góry