reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzien dobry :)

Moj maly tez sie dzis budzil 2 razy w nocy a potem o 6 wiec wzielam go na zapas do lozka, bo cos oczek nie chcial zasnac. Staram sie tego nie robic, bo nie chce miec potem problemu, ze dziecko nie chce u siebie spac, ale w wyjatkowych sytuacjach kiedy musze troszke wiecej pospac, to biore go do siebie i od razu zamyka oczy.

Widze, ze coraz wiecej z nas ma prognoze zebuszkowa u naszych dzieci. Mi szkoda go, bo nawet gryzaczka jeszcze nie bedzie umial dobrze przytrzymac, ale na dniach postaram sie zaopatrzyc w ten zelik na zabki, bo jak widze jak on sie tam ryra po tej dolnej szczece i marudzi , to mi go strasznie szkoda :(

Wczoraj zamiast wanienki byla kapiel we wiaderku tummy tube. Na poczatku wydawalo nam sie dziwnie, ale jak juz zalapalismy jak go odpowiednio trzymac, to mu bylo tak fajnie, ze wychodzic nie chcial. Rozplakal sie jak go wyciagnelam :-)

Tygrysie ja tez nie widze fotki...

Martusia, ale Oli ma zabojczy usmiech, ja juz sobie wyobrazam, jaki z niego przystojniak bedzie jak dorosnie :)

reklama
Zwykły patyczek, zawsze.
Młoda poszła spać, i co z tego przecież teraz nie włączę tego ryczącego potwora odkurzacza:crazy:
Za dwa dni można powiedzieć Mikołaj:-D Mój Kaci jeszcze wierzy w Mikołaja, znaczy się wie, że ludzie też robią sobie prezenty, ale Mikołaj też jest:-) W sobotę kupiłam papiery do pakowania, i mimo, że się bardzo starałam to młody je wypatrzył. Pyta się mnie po co mi te papiery, szczególnie, że jeden ze Świątecznym Zygzakiem:szok: To mu naściemniałam nową tradycję, znaczy się, że Mikołaj ma tyle prezentów do zapakowania, a przecież nie będzie tracić kasy na papier jak może więcej prezentów rozdać, więc rodzice mu ten papier kupują i wysyłają:zawstydzona/y:
Lipa wiem, ale chciałbym, żeby jeszcze trochę w tego Mikołaja powierzył:-)
Fasolka widzę, że u nas zawsze tak samo! Moja też dzisiaj dziwolagi odstawia, akurat jak wene na sprzątanie załapałam, a to się ostatnio rzadko zdarza. Śpi trochę, budzi się, i najlepiej na raczki.

Ostatnia edycja:
AXARAI cóż za usteczka ma ta twoje królewna:))

Jakie usmieszki te dzieciaczki wspaniałe mają:))MARTUSIA synuś od ucha do ucha!

Lubię patrzeć na te cudeńka:))w dziewuszkach to moi chłopcy mogliby powybierać aż tyle panienek slicznych jest :))(i te starsze tez):))

Patrysia śliczne zdjęcie! Jeszcze trzeba było starszego na górę zapodać:-) Takie zdjęcie, i chyba do połowy rozebrani zapomniała kto, na "jak zaplanować płeć" wkleił:-D Jak pojadę do Pl to zrobię moim ludkom:-D
Tygrysek, ależ Piękna Oliwka! Więcej zdjęć z braciszkiem wklejaj!

Axsa z jednego dnia sa to i fochy takie same maja:-p:-) fajnie ze synus w mikołaja wierzy jeszcze bo u mnie to kicha juz dzieciaki duze i prezetow juz nie chca tylko kasiore:szok: :-p no ale zamim mała wyrosnie ze sw Mikołaja to jeszcze pare lat radochy przed nami:-)

Patrysia no sliczne te boba nasze wrzesniowe moja Dorota to w twoim Marcelku sie zakochała jak go z fryzem i w pielusze z reniferkiem zobaczyła:-p:-D ,my dady to juz dawno mielismy testowac ale ze kuzynki były jakis czas temu i mnie w pampersy zaopatrzyły( kazda po pace przywiozła ):-p:-) to dopiero teraz kupiłam ale wczoraj polewke mielismy z tych pieluch :-p:-Dszczegolnie z ogonka:-D:-D...

:crazy: a my tu biedronki nie mamy, a nikt inny "czytaj" pampers, takiego bajeru nie zrobił na Święta!
Patrysia, faktycznie Beatka wstawiła. Ja to jeszcze większą piramidę zrobię:-D
Fasolka mały odlicza, odlicza buty będzie czyścić, swoje i Ady, jako starszy brat:-D

Babcia, która mieszkał w naszym mieszkanku przed nami zostawiła kwiatka w łazience, mój M zapomniał go podlewać. Jak ja przyjechałam, to chciałam go wyrzucić, był taki żółty, lipa no ale w sumie dałam mu jeszcze jedną szansę. Latem zrobił się jeszcze raz taki duży, wypuścił nowe liście. A teraz zaczął KWITNĄĆ:-)
001.jpg002.jpg i ma pełno pączków!

Ostatnia edycja:
reklama
Jakie piękne te Wrzesniowe dzieciaczki:-):-D ja to moglabym tak do jutra ogladac:-D jeszcze troszke to Nasze dzieciaczki beda sobie drugiej polowki tu szukac haha

Merlin cudaśny bubus!!! hihih

Patrysia no nie moge!! ta czupryna i te wielkie oczy!!a jak słodko razem wyglądaja :*

Dziewczyna kolejne kochajace sie rodzeństwo...i jak tu nie miec kolejnego dziecka...

Martusia a jaki juz duzy!! on jak widzi aparat to usmiech od ucha do ucha coo:-D

Axa oo a Twoja to spiąca królewna:-D

Tygrysek wypisz wymaluj oni sa tacy sami!!!super

Gorgusia długiii ten Twoj smyk:-) moi mezczyzni tez tak lubia spac:-)

Do góry