reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Ale zimnawo już się zrobiło brrr...

Wczoraj cały dzień na zakupach :/ale wsio kupilismy co chcieliśmy ;)

Poczytam co tam u was...

reklama
Hej

U nas nocka spokojna tylko jak zwykle zasypianie o północy z jakimś dramatem i brak mi pomysłu jak to zmienić... Mężu ma w końcu 3 dni wolnego i będziemy mogli nacieszyć sie sobą :tak:

nagapalma im szybciej tym lepiej - gratulacje my też już przygotowujemy się do ząbkowania bo wszystko składa się na to ze już tam zaczyna cos się dziać
axari wiesz co ja wiem że tak nie powinno sie robić ale skoro on od miesiaca chory a tam nie chcą Ci nic dać zadzwoń do mamy może ona pójdzie do waszego lekarza w Polsce czy Ty jak masz możliwość to zadzwoń i poproś o coś wiem ze przez telefon i takie załatwianie nie leczenie ale kurcze rzeczywiście żeby nie miał przez to problemów Bidulek kochany

Merlin dziś kazałam M dzwonić umówić wizytę, i ostatni raz pójdziemy. Powiem, że to już miesiąc, albo i dłużej się tak męczy! Nie dość, że ma te dwie gule w gardle, to jeszcze ten katar.
Ja się wzięłam dziś, za odgruzowanie chałupy, bo weny na sprzątanie dostałam, to mała pinda bunt zrobiła, i spać ni chce! Teraz wygląda gorzej niż jak zaczęłam sprzątać:eek:

Zdrówka wszystkim!!

FASOLKA dziękuje:)są bardzo fajne bardzo podobne do Pampersów(nawet aloes mają) :)a jaka oszczędność ;)
MARTUSIA nie ma co sie kłócić...u nas też sprzeczki i nerw mój o jaa cię...ale pogadalismy sobie i jest dużo lepiej :))
AXARAI zmotywowałaś i mnie na zmianę sygnaturki :p
PALEMKO rehabilitacja pomoże :)a może dlatego tak płacze?nie znam sie dlatego pytam...

EDIT:TYGRYSKU nie widze zdjęcia :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :) jeden dzień mnie nie ma a tu TYLLLEEEEEE do nadrobienia..:)
Skonczylysmy wczoraj 3 misiace:) ale czas leci:(
nagapalma-
polecam BARDZO bujak ..czuje,ze kregoslup wraca do zdrowia:)
Tygrysku-​powrotu do zdrówka
U nas tez jesli chodzi o spacer to tragedia:( wozek jest zly ..tylko go widzi to juz nie chce isc na dwor jedynie na rekach:( bo nic nie widzi a na spaceroke jeszcze ne czas:( wiec wietrze pokoj albo idziemy razem na rekach pochodzic po ogrodzie.
Widze,ze nie tylko ja maniakalnie ogladam TLC:D:D
Bylismy w sobote drugi raz na basenie i jest supperr:)
Mam problem:( ehhh dzieco nie chce mi sac samo w lozeczku::(( cale noce z nami i tak sie bdzi co godz:( zoommbiak ze mnie dziś:(

Moje dziecie budzilo sie w nocy co 3godziny a raz nawet 4:-D i spalo do 10tej! mamusia wyspana:-poj jak dobrze!!

Dziewczyny jak Wy czyscicie uszka swoim maluszkom? bo ja juz wychodze z siebie!! ciagle naleci mu tam mleka potem zasycha ciezko mi wyczyscic:/ rogami od pieluszki czy recznika mi nie wychodzi!! ratunkuuuuu

Hehe wasze dzieci 3 miesiące skończne a moje dzisiaj dopiero 2 :p

MALUSZEK nie czyszczę a tyle co ręcznikiem z wierzchu przesuszę po kąpieli ;) ale są specjalne dziecięce patyczki do uszu ;)

tygrysek - oki ;-)

maluszek - pieluFą czyszczę, a jak da to wacikiem :tak:

martyna
- dzięki za radę, bujak juz jej się znudził, a elektryczną huśtawkę wczoraj sprzedałam

patrysia - nie wydaje mi się, by to był powód , moja niunia poprostu juz taka jest, szybko się nudzi ... pani kardiolog powiedziała nam , ze trafiło się nam inteligentne dziecko , tylko nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać hahahahhaha:-D:-D

axa- ja do mojej małej pindy też tak pieszczotliwie mówię :laugh2::laugh2::laugh2:

taycia
- witaj :))

Sie zastanawiam czy isc teraz z malaczem na spacer czy potem :confused2::eek::rofl2:

reklama
Tygrysek ja byłam pierwsza tylko na raty pisałam bo mi sie dziecko buntuje dzis:no: i posta od 7rano pisałam:-p
:-Dmy juz po spacerku i zakupach a teraz zupke gotujemy ....młoda dzis zmierzła na maxsa:wściekła/y:

Do góry