reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

nagapalma pytaj sie pediatry o "dokarmianie" ale moim zdaniem każe Ci zwiększyć ilość mleczka bo to za wcześnie na kleiki i kaszki z opinii niektórych to tylko takie zapychacze ...

Mój mały tez wisi mi na cycku non stop - ja karmie co godzinę / półtorej - to strasznie często ale jak rozmawiałam z pediatrą to tak musi być i on tyle potrzebuje i koniec a ze przybiera na wadze itd to nie zaleca ani dokarmiać mm ani innymi kaszkami.

Oj kusicie tymi słodyczami a ja przy skazie Krzysia żadnych słodyczy - od miesiąca nie stawałam na wadze - ciekawa jestem ile tam mam

reklama
Palma ja bym jeszcze nie dawała kleiku a nie probowalas wiecej mleka dawac moja zjada od 120-150 co 3-4 h

Merlin trudny temat ale ja bym nie chrzciła tylko po to zeby było ...

Młoda cos zmierzła dzis:dry:

Witam sie
Niewyspana :crazy: i to nie przez dziecko, nie moglam spac, jakas pełnia chyba była.

Martyna wklejaj przepis please :-) yummi
Future wracaj do domu, lepiej w swoim łózku tak jak mówisz. Ja tez zawsze jako kierowca robie ale za to na drugi dzien wszyscy zdychaja a ja sie super czuje. A ewentualnie ''mała lampke wina'' w domu pozniej mozna sie napic images.jpgalbo dwie ;-)albo siedem;-)

:) więc potrzebujecie tak:
-1 kostka masła
-1,5 opakowania herbatnikow typu "holenerskie"
- masa krówkowa ok 1,5 puszki (ja kupuje w biedronce) moze byc jedna zalezy jak kto lubi:)
-budyń śmietankowy lub bananowy
-ok 4 bananow (tak zeby z 2 warstwy byly)
-posypka np. kawa zeby troszke przeamac tą słodycz:)
I:
rozgniatamy ciastka na proch, nastepnie rozpuszczamy masło i dodajemy do cistek. z tej mieszanki ukladamy spod na blaszce. Na to smarujemy masą krówkowa a na nia z dwie warstwy bananów, przygotowujemy budyń i nim wszystko polewamy wkładamy na ok 1,5godz do lodowki zeby wszystko sie ladnie sciagnelo i osypujemy posypka:)
Smacznego:)

wiecie jakos mam przeczucie ze te plamki to nie sa jednak afty jak lekarz stwierdzil tylko zabki sie zaczynaja. są to biale kropki lekko twardawe na górnych dziaslach. sa niemal symetrycznie prawa do lewej strony. tylko po prawej jest jedna kropka wiecej. jakos mam takie przeczucie. sa rozmieszczone jakby zabki. i przez to teraz jest placzliwy czasem przy jedzeniu nie zawsze, slini sie mocno wklada piastki do buzi. jak myslicie??

Hallo Kochane!
Future duże buziolki dla Gustka z okazji 2 miesięcy!!!!
Beacia Dla Marcelka już 3 miesiączki! Duże buziaki!!!
Merlin policzyłam wczoraj wypiła 600 niej więcej, bo w tych butelkach TT ciężko policzyć. Raz wypija więcej raz mniej zależy jaki ma dzień. Dziś np ciupcia sobie i ma w nosie picie;-) Ja też zastanawiam się nad tymi obrzędami katolickimi. Niby wierzący jesteśmy, ale nie praktykujemy ostatnio:rofl2: Chłopcy mają chrzest, starsi przyjęcie, bierzmowanie olali, ale też księżom się we łbach poprzewracało, i tyle mieli do uczenia, jakby maturę zdawali. Zresztą do przyjęcia to dzieciaki też ładnie torturują!
Megan a po co Ci ten przepis, od 19 listopada, co prawda nie napisałaś którego roku miała być dietka:-p

Maleństwo może być, że to ząbki, u dziewczyn na innym forum maluchy mają już po 4 zęby, a mają dopiero 4 miesiące. Ja znam najwcześniejszy przypadek, 2 zęby wyszły w wieku 2 miesięcy. Moim dzieciom zęby zaczynają wychodzić około 6 miesięcy.
Martyna!!! A lanto chcesz, do zrzutu cała tona tłuszczu, a ty takie dietetyczne przepisy podajesz!

reklama
Do góry