reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

dziewczyny, mam pytanie: boli Was brzuch ostatnio i jest Wam niedobrze? bo ja sie tak czuje od 2,3dni - prawie jak na poczatku ciazy i nie wiem czy podejsc do lekarza czy to normalne przy koncu ciazy? w dodatku brzuch twardnieje... lekarz powiedzial ze jak sie cos bedzie dzialo mam przyjsc ale ja nie wiem jak mam to traktowac? do WC tez co chwila chodze ale nie na siku.

wizyte w poniedzialek mam...

reklama
Uspokoiłam się trochę. Choć ostatnio śni mi się, że wody mi odchodzą. A dzisiejszej nocy śniło mi się, że urodziłam i mąż powiedział, że po mnie nie przyjedzie, bo musi coś załatwić i położna mnie odwoziła. Dziecko siedziało koło niej na siedzeniu pasażera bez fotelika, a ja siedziałam z tyłu. Miałam jeszcze sen, że byłam na ktg u swego gina i pozwolił mi chodzić coś ze mną gadał i oglądaliśmy jakieś zęby. Te sny coraz to głupsze.

miałam jechać po wyniki .. ale centrum zblokowane kolejny niewybuch :dry: a średnio mi sie widzi przepychanie sie w centrum .. brzuch nadal pobolewa i sie stawia .. wypiłam witaminy, buscopan, wzięłam kąpiel, zjadłam...
Jak tu wytrzymać i jeszcze nie urodzić :confused: no tak sie umawiałam z Beata ze sie z nią nie spotkam w szpitalu bo lepiej spotkać sie gdzieś poza ... w sumie to dookoła naszego szpitala jest piękny las w sam raz na pierwszy spacer :-D po za tym w piatek chciałam do fryzjerki pójść i mąż to dopiero w następnym tygodniu będzie miał lepiej z wolnym yhhh :sorry2:

dziewczyny, mam pytanie: boli Was brzuch ostatnio i jest Wam niedobrze? bo ja sie tak czuje od 2,3dni - prawie jak na poczatku ciazy i nie wiem czy podejsc do lekarza czy to normalne przy koncu ciazy? w dodatku brzuch twardnieje... lekarz powiedzial ze jak sie cos bedzie dzialo mam przyjsc ale ja nie wiem jak mam to traktowac? do WC tez co chwila chodze ale nie na siku.

wizyte w poniedzialek mam...

Miałam podobnie jakiś czas temu. Robiło mi się niedobrze i częściej byłam w toalecie. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Nie wiem co Ci poradzić, bo każdy przypadek może być inny. Jak masz możliwość to może podejdź do swego lekarza i się zapytaj. Ja często latałam między wizytami jak mnie coś niepokoiło.

Martusia u mnie też jakieś dziwne mdłości, i znowu mam ten dziwny smak w buzi, co na początku ciązy, zaraz szału dostane!!! Jak jem to go nie ma, ale ile można żryć:szok:

moj lekarz na NFZ juz zakonczyl na dzis prace, a ta druga lekarka powiedziala ze mnie nie przyjmie bo nie jestem jej pacjentka :wściekła/y:. zobaczymy jeszcze dzis no i chyba jutro odwiedze IP jak maz wroci z pracy. nie wiem moze sie czyms zarazilam czy cos zezarlam? poki co maluch sie odzywa. czytalam gdzies ze przed porodem organizm sie oczyszcza albo gora albo dolem... chyba wariuje juz.

Axarai jak nie jem to jest w miare, jak zjem to sie zaczyna...

moj lekarz na NFZ juz zakonczyl na dzis prace, a ta druga lekarka powiedziala ze mnie nie przyjmie bo nie jestem jej pacjentka :wściekła/y:. zobaczymy jeszcze dzis no i chyba jutro odwiedze IP jak maz wroci z pracy. nie wiem moze sie czyms zarazilam czy cos zezarlam? poki co maluch sie odzywa. czytalam gdzies ze przed porodem organizm sie oczyszcza albo gora albo dolem... chyba wariuje juz.

Axarai jak nie jem to jest w miare, jak zjem to sie zaczyna...

Miałam podobnie jakiś czas temu. I też bywało, że raczej jak coś zjadłam to robiło mi się niedobrze. Teraz za to mam tak, że jak w nocy budzę się na siusiu to boli mnie głowa. Denerwuje mnie to, ale co zrobić. A jeśli chodzi o wypróżnianie to też miałam czas, że chodziłam częściej, a teraz to już różnie bywa. Choć niedobrze jeszcze mi się robi. Za to apetyt mam teraz dużo większy.

reklama
Do góry