reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam dziewczynki sobotnio:-) ale wiesci fajne :-D ja zdycham od rana mam zas takie bole jak by miało chlusnac ze mnie zaraz tz takie jak przed @...byle do poniedzialkowej wizyty.....

fasolka jedziemy na jedym wózku , też mam takie @ bóle i inne też , do tego też wizytuję w poniedziałek , ciekawa jestem czy dowiemy się jakiś konkretów

Maleństwo20 trzymaj się dzielnie!!!!!! Czekamy na wiadomości! Mały niejadek jest:-)
Alebur ja też śpię z 4 poduszkami:-)
Ależ mnie dzisiaj głowa boli! Łupie jak szalona:baffled:

zmierz sobie ciśnienie !!!
Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.

Joasia- gratuluje!

Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.

Trzymajcie się dzielnie!

cieszę się , że już szczęśliwie w domciu jesteście , zdrówka dla Was !!!

Zrobiłam obiadek placek po wegiersku:-) zakisiłam gar ogorkow :szok::-Di padłam jeszcze na zakupy mam szkolne isc z młoda ale nie wiem czy sił mi starczy:dry::-p

Cisza i spokój tu dzisiaj :) Albo wszystkie rodzą, albo sprzątają...żeby szybciej urodzić :-)

Właśnie też tak myślę, albo rodzą albo sprzątają :D
zróbcie coś bym już urodziła, noooooo... dom lśni, ciasta popieczone, obiady porobione, w kinie byłam, spacer zaliczony a skurczu ani pół :rofl2:

Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.

Joasia- gratuluje!

Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.

Trzymajcie się dzielnie!

no super, gratuluje Wam :) do mnie jeszcze nie bardzo dociera ze za miesiac urodze tego malego sadyste. to takie nierealne mimo ciuszkow, wozka, lozeczka i w ogole.... bede chlonac wiesci od Was :)

Merlin jak tam?
Malenstwo && dla Was.

ja mialam straszna noc, do okolo 4 nie spalam. od jakiejs 2 z kawalkiem zaczely atakowac mnie skurcze, nieregularne i bole jak na @, Maly tez wariowal strasznie. i mysle sobie oby nie teraz jak jestem sama i w nocy w dodatku. ale zaczelam sie zwlekac po no-spe i przestalo jak reka odjal. ale sie wystraszylam troszke...

jeszcze dzis odebralam ubranka, zakupy kosmetyczne dla synka i na obiad cos, ale to juz z malzem :) jutro robie krowke (ciasto) a z zachcianek mam mleko w tubce karmelowe :D

milego dnia :)

dobrrryyy , mysmy pospali do prawie 12, maz poodkurzal mieszkanko, bo ja sie juz do tego nie nadaje. Zrobilismy zakupy i ogladamy Family Guy...

Nudddaaaaaaaaa...

mleko w puszcze tez bym chciala, nawet sie dzis rozgladalam ale nie znalazlam :(

u mnie skurczy coraz mniej, LOL nie wiem w jaki sposob to dziala, najpierw tydzien temu odszedl czop i pojawily sie skurcze a teraz coraz mniej wyraznych oznak zblizajacego sie porodu. Chyba juz tak zostane w dwupaczku :D ciaza slonia trwa 22 miesiace *_*

Ja też już bym chciała urodzić..choć pewnie pochodzę w dwupaku...ale co tam już dużo nie zostało nam czasu więc ostatnie chwile na cieszenie się brzuszkiem;-) U mnie czasem jakies skurcze się pojawią ale do rzadkosci i mało bolesne..czop zauważyłam, że odchodzi mi już od tygodnia i tak po trochę więc pewnie jeszcze będzie odchodził. Objadłam się dziś paskudnie, po zakupach poszlismy z M do KFC i zjadłam tortille frytki i skrzydełka + cole i zaspokoiłam swój głód. Teraz siedze i się bycze bo wszystko już zrobione a M jeszcze jakieś nagłe zlecenie dostał, tak, że sama jestem

Ach zazdroszczę nieładnie tym które już tulą swoje Pociechy :-)Nie mogę się doczekać kiedy i ja mojego szkraba zobacze

doberek, ja byłam dziś z teściami w Auchan na zakupach, wózek wypchany 400pln poszły :no:, ale zapasy porobione w razie "W" ;-)
mam w końcu koszule do szpitala na poród i do karmienia i kapcie i mam już wsio a jak się okaże,że czegoś nie ma to na szczeście do szpitala blisko to sie dowiezie :tak:
no, ale 2h chodzenia po sklepie mnie wykończyły :tak: nóżki bolą :no:

zazdraszczam kolejnej mamusi :-D
ja tam sobie sobie zaplanowałam,że do 10.09 sie rozpakuję ;-)

Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to moge przesłać na pocztę ciekawą książkę:Thomas Gordon " Wychowanie bez porażek" polecam bo jest dobrze napisana fajnie się ją czyta, a dodatkowa wiedza zawsze może sie kiedyś przydać;-) choć absolutnie nie wątpię w to, że każdy rodzić wie najlepiej jak wychować własne dziecko. Książkę jest też dostępna do ściągnięcia bądź zakupienia na necie.

reklama
witam sie
na chwileczakę weekend jak zwykle spędzamy rodzinnie:)

Zanetkaa ja czekam na Ciebie :):) no Joasia się nie posłuchała :-pale najważniejsze, że dzidzia zdrowa :tak:

Axarai ja miałam dzisiaj 2 mega skurcze w nocy, a potem cisza:)

Lotka to będziemy razem po terminie :tak:

Gorgusia to super, może się tak utrzyma mój też tak jadl:tak:

Palemko ja jak zjem pomidora to mam jazdę na kółkach... nie mogę dwoch rzeczy pomidorow i bananow szkoda, ze na słodkie tak nie mam :-p

Polisia :-D ja juz nawet tych sposobów nie próbuję:-)

bylam dzisiaj na zakupach mlodemu tzn starszakowi kupiłam bluzeczkę, sobie torebkę :D

Do góry