maluszek2012
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, wczorajszy dzien zlecial niewiadomo kiedy, po obiadku pojechalismy nad jeziorko,mezu łapał rybki a ja lezakowalam:-) a na wieczor wpadl brat z żona, dzis wracaja do austri. Mały non toper sie wyciagal, wiercil az bolalo a bratowa taka w szoku,że jak on ma tam miejsca zeby tak mocno i duzo sie ruszac:-) nie wiem czy bylo mu za glosno,niewygodnie itd bo o godz.23 zaczal bolec mnie brzus jak na @ kuło mnie w okolicy jajnika z lewej str dziwne uczucie, odrazu sie polozylam, bylam wystraszona bo moj piwkowal wiec juz scenariusz,ze bede sama rodzic ciul z dojazdem zawsze sama moge oni pojechali a ja sie martwilam ale o 1 w nocy przeszlo...
Dziwna pogoda, slabo sie czuje, doslownie jakies mroczki mam przed oczami mierze cisnienie a tam 95/63 puls 101 noo ale zawsze to lepsze niz miec podwyzszone:-)
Joasia jak u Was? cisnienie mam nadzieje,że sie unormowalo :*
Gorgusia oj tak skad ja to znam... zgadzam sie z Toba w 100% kazdy rozumie ale do pomocy brak:/ ale i tak jestes dobra tyle sprzatac ja juz nie mam sil, wczoraj zrobilam obiad i musialam sie polozyc tak mnie brzus rozbolal
RiSia co za franca jedna
jak dobrze,że drugi lekarz okazal sie madrzejszy
i fajnie,że widzialas sie z Sebciem:-)
Future jak Ty to dobrze ujełas. Nic dodac nic ujac:-)
Dziwna pogoda, slabo sie czuje, doslownie jakies mroczki mam przed oczami mierze cisnienie a tam 95/63 puls 101 noo ale zawsze to lepsze niz miec podwyzszone:-)
Joasia jak u Was? cisnienie mam nadzieje,że sie unormowalo :*
Gorgusia oj tak skad ja to znam... zgadzam sie z Toba w 100% kazdy rozumie ale do pomocy brak:/ ale i tak jestes dobra tyle sprzatac ja juz nie mam sil, wczoraj zrobilam obiad i musialam sie polozyc tak mnie brzus rozbolal
RiSia co za franca jedna
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Future jak Ty to dobrze ujełas. Nic dodac nic ujac:-)