reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

mi lekarz powiedzial, zebym nie wierzyła w to, z ekarmienie piersią zabezpiecza :-Dmoje jajniki byly mega aktywne podczas karmienia :-Ddlatego ja bede od razu po porodzie gadała z ginką albo nawet przed porodem:tak:o tabletkach anty :tak:

Axarai a drogie one byly? tak z ciekawości pytam:)

reklama
wszyyyystko kupione - 2,500 zł nie moje :baffled: a ile radooooości :-D
wózeczek coletto giovani kolor błękit, http://dino.sklep.pl/nowy/coletto-g...n=2012-07&utm_medium=cpc&utm_source=nokaut.pl był poprostu najlzejszy z tych wszytkich, co maja pompowane koła, pozatym dobrze sie podbija i ma wszystko co chciałam ,obracana spacerowka, reg zagłówek , fajną torbę z kieszeniami, termos, folie , moskitiere , jest okej, choc kolor wybrałabym inny,m ale mają ubogą gamę , pondto łóżeczko, i tysiac milionów innych rzeczy :-D

Brzuch mi tak stwardniał, ze nie jestem w stanie nawet usiasc :szok:

Ostatnia edycja:
mi lekarz powiedzial, zebym nie wierzyła w to, z ekarmienie piersią zabezpiecza :-Dmoje jajniki byly mega aktywne podczas karmienia :-Ddlatego ja bede od razu po porodzie gadała z ginką albo nawet przed porodem:tak:o tabletkach anty :tak:

ja też chcę sobie załatwić anty ale moja gin jest prorodzinna więc nie wiem czy mi przypisze...
jak nie to zostaną gumki. ale w gumkach to inaczej niż bez.

coś mnie dziś jak szłam do sklepu chodził brzuch bolał. jakoś podczas chodzenia czasem łapie mnie.
i nie wiem jakieś mocniejsze upławy mam ale barwa zwykłych upławów.
dziś sobie leniu****ę odpoczywam. jutrto też wolne. cały dzień na kanapie ;p

a ja sie wylamie, co do antykoncepcji ze wzgledow swiatopogladowych nigdy nie stosowalam, nie stosuje i stosowac nie bede zadnej antykoncepcji, oprocz metod naturalnych i w sumie jakos specjalnie nie planowalam ani jednej ani drugiej corki ale zaszlam akurat wtedy kiedy otworzylam sie na zycie i zaczelam troche celowo i podswiadomie stosowac metody naturalne troszke sie do nich nie przykladajac

fasolka moja mala ma w sierpniu 4 latka zawsze cala rodzina sie sklada i uzbiera sie ok 250zl, w tym roku mala chce klocki i zwierzatko, myslelismy o kroliku ale ktos mi odradzil, teraz rozwazam swinke morska

Mamuski, maja Wasze starszaki hulajnoge? Jakie modele jak cos?

wymyslilam sobie, ze kupimy jakas Tomkowi "od Macka", mialam jakies inne pomysly na prezent, ale cos w kazdym mi nie pasuje...

Witajcie:)
Zrobiłam sobie poobiednią drzemkę spałam ponad godzinkę:)wykorzystałam że mąż jeszcze w domku ale zaraz zmyka do pracy,chodziłam taka śpiąca że ledwo obiad zrobiłam.
Przeszła u nas mega ulewa i chwilę pogrzmiało.
Poszłam dziś na pocztę opłacić rachunki wiecie co kolejka mało tego wszystkie krzesełka zajęte i oczywiście wszyscy udają że nie widzą że kobieta w ciąży oprócz mnie stała jeszcze jedna kobieta w ciąży oczywiście jej też nikt nie przepuścił a nie nie zwolnił miejsca na krzesełku ehh
palemko wózek super
Lotka chcesz to jutro podpytam męża którą by polecił dla Twojego synka on kiedyś pracował na dziale z rowerami i hulojnagami?

reklama
Do góry