reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ZDROWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękujemy za kciuki, możecie już puścić, Nataszka nadal jest Nataszką i ma się dobrze, mierzy ponad 11cm plus nóżki 6,7 cm o wadze piórkowej nie wspomnę 20 dkg hihih ;) chudzielec po mamusi z długimi nogami :)
Jest zdrowa i ma się dobrze, fika i fika :)
a teraz idę leżeć, wiec wybaczcie jak nic nie odpisze, ale mam taki kaszel, że brzuch juz mnie cały boli, nawet syrop nie pomaga ... ciaoooo :) buziaki :)
gratuluje!!! :-)

Dziewczyny strasznie Was przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale wczoraj poczuwałam trochę i padłam od tego stresu. Spałam dziś do późna i dopiero wstałam. Żywa czerwona krew już się nie pojawiła, tylko troszkę brązowego plamienia. Także Gorgusia chyba miałam to co Ty. Trochę mniej się stresuję ale na następną wizytę za tydzień czekam z niecierpliwością. Oby wszystko było ok.
Bardzo Wam dziękuje za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście kochane :)))))

Palemko gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się z Twojego szczęścia :)))))

Palemko nie mogło być inaczej!!! superaśnie!!! Gratki!!! no i że została nadal córeczka!!! extra!!!
Demetrios bedzie dobrze wsio napewno !!! nie nerwuj sie kochana bo tylko to szkodzi dizidzi najbardziej!!!wiem ze latwo powiedziec a ciezko wykonac ja od poczatku ciazy mam si enei nerwowoac emek staje na glowie zeby byl spokoj ale moja cudna i wspaniala lokatorka ciagle psuje mi nerwy do tego stopnia ze nie moge zlapac oddechu wiec postanowilismy ze ...dostaje wypowiedzenei 2miesiace i niech szuka sobie innego mieszkania a my bedziemy wkoncu spokoj mieli!!! ehhh juz si enie moge doczekac

co do ruchów to jasne ze mozna je czuc a pozneij juz nie przez kilka dni ja tak mialam tez , czuje Fasolinke wraznie a szczegolnie jak dostane kopniaka jeden a za chwile drugi to wiem ze to ona:)
u nas pekna pogoda slonko swiecie i wogole znowu piekny dzien !!! od piatku jest tak pieknie ze naprawde nic tylko kocyk i sie opalac !!! cudnie choc tyle tego slonka bo pozneij jak juz zaczna padac deszcze to bedzie przechlapane:(
Palemko to wielkolud juz z dzidzi z nózkami ma ponad 17cm??!!

Palemka- gratuluję! Wspaniale,że Nataszka jest zdrowiutka :D

Demetrios- dzwoniłaś do ginki? Brązowe plamienie nie powinno być groźne. Miałaś wcześniej jakąś nadżerkę? Albo nie podejrzewasz jakiejś infekcji? U mnie w sumie problem pojawił się przez nadżerkę+infekcje (grzybek) i właśnie krwawienie przy wizycie w kibelku.

Ta dzisiejsza pogoda to jakaś masakra... głowa mnie boli, nic mi się nie chce. Dopiero jak B. wróci to pojedziemy na zakupy i ugotuję coś szybko na parze... nie mam siły i ochoty gotować obiadu.

u nas dzis od rana imno jak zima i lalo do poludnia jak chol... a ja musialam z domu wyjsc brrr

nagapalma super z calego Serca sie ciesze
ansure idz na l4 i miej wszystko w 4 literach, Ty i dziecko najwazniejsze
lotka ja tez mam ujemna po pierwszej CC cos tam dla mnie sprowadzili i mi podali nie wiem co heh
fasolka sliczne to co napisalas
maja i dobrze z ta lokatorka spokoj najwazniejszy

Palemka- gratuluję! Wspaniale,że Nataszka jest zdrowiutka :D

Demetrios- dzwoniłaś do ginki? Brązowe plamienie nie powinno być groźne. Miałaś wcześniej jakąś nadżerkę? Albo nie podejrzewasz jakiejś infekcji? U mnie w sumie problem pojawił się przez nadżerkę+infekcje (grzybek) i właśnie krwawienie przy wizycie w kibelku.

Ta dzisiejsza pogoda to jakaś masakra... głowa mnie boli, nic mi się nie chce. Dopiero jak B. wróci to pojedziemy na zakupy i ugotuję coś szybko na parze... nie mam siły i ochoty gotować obiadu.
wspolczuje bolu glowy, ja umieram od rana, u mnie to przez ten okropny wiatr ;-( na szczescie obiad wczoraj zrobilam na dwa dni, wiec musze tlyko podgrzac :-)
u nas dzis od rana imno jak zima i lalo do poludnia jak chol... a ja musialam z domu wyjsc brrr

nagapalma super z calego Serca sie ciesze
ansure idz na l4 i miej wszystko w 4 literach, Ty i dziecko najwazniejsze
lotka ja tez mam ujemna po pierwszej CC cos tam dla mnie sprowadzili i mi podali nie wiem co heh
fasolka sliczne to co napisalas
maja i dobrze z ta lokatorka spokoj najwazniejszy
mi sie "upieklo" z ta krwia, bo maz tez ma ujemna. wiec konfliktu nie bylo. teraz sie smialam do lekarza, ze nie musi juz sprawdzac tych przeciwcial, ale on mi mowil, ze w szpitalu mi nikt na slowo nie uwierzy, ze dziecko mam z mezem i dla dobra maluszka musze miec to na papierze, czyli potwierdzone badaniami :-) a jak by mial dodatnia to wlasnie od razu by jakies leki podawali, dziecku krew sie chyba przetacza po porodzie i takie tam roznosci...
witam brzuchatki, przeniosłam się z sierpnia, bo po ostatnim usg wyszło,że poród 22.09
mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swego grona :tak:
witaj! :-)

reklama
Do góry