reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

dzien dobry Paniom Wrześniówkom ;)

jestem mamą marcową 2011 ;) w zasadzie to byłam kwietniówką, ale moja Helenka się pospieszyła o miesiąc.

jakiś czas temu dowiedzialam się, że będę znów mamą. i wypada 30 września :-D

nie powiem, przeryczałam 2 tygodnie, ale teraz widzę już same plusy tej sytuacji ;)

reklama
dzien dobry Paniom Wrześniówkom ;)

jestem mamą marcową 2011 ;) w zasadzie to byłam kwietniówką, ale moja Helenka się pospieszyła o miesiąc.

jakiś czas temu dowiedzialam się, że będę znów mamą. i wypada 30 września :-D

nie powiem, przeryczałam 2 tygodnie, ale teraz widzę już same plusy tej sytuacji ;)
Witamy :-D

axarai - tak mala różnica wieku, bylam przerazona, bedzie 18 miesięcy różnicy (wg planów) i dodam, ze o pierwszą ciąże staraliśmy się 2 lata ( bez zabezpieczenia, lecz bez kalendarzyka dni płodnych). a teraz pyk pyk i po sprawie. po porodzie przez 5 miesiecy bralam plastry evra, ale cos mie się rozregulowało z okresem, i odstawilam. i pyk ;)

płakałam jak bóbr, że Hesia bedzie miala mi za złe, że nie poświęcę jej tyle czasu ile miala miec (miała być jedynaczką:-D) ale wszyscy mi mowią, że będzie jeszcze szczęśliwsza, bo bedzie miała rodzeństwo (marzymy o drugiej księżniczce). no zobaczymy w praniu czy się na mnie obrazi moja stokrotka jak przyniosę zawiniątko do domu, czy będzie zadowolona...

Future Mommy helol!! Nie boj zaby,bedzie grejt! Nie ma co plakac , bo dzieci to najwiekszy dar z niebios. Ja bylam jedynaczka do 15 roku zycia i troche nudno czasem bylo. Moj maz znow ma 6-ro rodzenstwa i rodzina super swietnie funkcjonuje! Wszyscy juz po studiach , mowia w kilku jezykach. Ja mam nadzieje, postaram sie o rodzenstwo w przyszlosci dla dzidzi (ale najpierw sprawdze jak bardzo boli) :-)

Ayni boli :) ale tego bólu się nie pamięta... ja pamiętalam do moemntu jak zobaczyłam synka na świecie... przestaje sie liczys wszystko:) oj był najważniejszy caly ból odszedł jak ręką odjąl:) i mimo cięzkiego porodu z komplikacjami zdecydowąłam się na drugie dziecko bo to jest najpiękniejszy cud:)

witam po dłuższej przerwie. pewnie nie nadgonię co u Was, bo czas jakoś zaczyna mi przelatywać między palcami. Mam jedynie nadzieję, że z waszymi Fasolkami wszystko w porządku
Z Kruszynką wszystko w porządku, ja za to jestem chora, zapalenie oskrzeli i od wczoraj na antybiotyku (niestety) oraz na zwiększonych dawkach inhalatorów na astmę. poza tym miałam problemy rodzinne, ale powoli wszystko zaczyna się układać.

reklama
Do góry