reklama
Załączniki
fasolka, zdrówka!
u mnie juz po ;-) Kamil urodzil sie 24 listopada nie wiem tylko gdzie mi ten czas ucieka, czuje sie jak by to bylo wczoraj a juz ponad tydzien minal.... spacerujemy sie juz od 3 dni, normalnie usiedziec w dmu nie moglam. no i powoooli ogarniam co i jak z moja wesoła trojeczka
u mnie juz po ;-) Kamil urodzil sie 24 listopada nie wiem tylko gdzie mi ten czas ucieka, czuje sie jak by to bylo wczoraj a juz ponad tydzien minal.... spacerujemy sie juz od 3 dni, normalnie usiedziec w dmu nie moglam. no i powoooli ogarniam co i jak z moja wesoła trojeczka
*martusia*
Fanka BB :)
fasolka, zdrówka!
ojej gratulacje! ja na 90 % 1 stycznia (wiem wiem świetny termin )
dzieki ;-)ojej gratulacje! ja na 90 % 1 stycznia (wiem wiem świetny termin )
no termin fajny, kolezanka taki miała kilka lat temu... mała sie urodziła 20 min przed połnocą, w Sylwestra
*martusia*
Ja dzisiaj wyszłam ze szpitala, trafiłam w czwartek wieczorem W powodu ciśnienia 160/100 i pulsu 160. Na szczęście nadal w dwupaku ale dostałam sterydy na rozwój płuc u Michałka w razie gdyby trzeba było szybciej ciąć... co ja tam przeżyłam czekając na decyzję lekarza to nie życzę nikomu.
Leki na ciśnienie do końca ciąży muszę brać.
Michałek duży 2600g z usg W piątek.
Jakże się cieszę że już w domku, Oli kota dostanie z radości a ja się chyba popłacze. Zaraz będą z przedszkola
Jakże się cieszę że już w domku, Oli kota dostanie z radości a ja się chyba popłacze. Zaraz będą z przedszkola
Ja dzisiaj wyszłam ze szpitala, trafiłam w czwartek wieczorem W powodu ciśnienia 160/100 i pulsu 160. Na szczęście nadal w dwupaku ale dostałam sterydy na rozwój płuc u Michałka w razie gdyby trzeba było szybciej ciąć... co ja tam przeżyłam czekając na decyzję lekarza to nie życzę nikomu.
Życze aby unormowało sie cisnienie i dzidzius siedział w brzuchu tyle ile ma i sie nie spieszył :-)
Cisza tu wszystkie pewnie w szale przed światecznym ,ja leze i przymusowo odpoczywam po operacji jeszcze tylko czekanie na wyniki hist-pat ale mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy ,Patka u babci i z bab
cia ciasteczka piecze i inne cuda ;-) Ale juz w piatek bedzie w domku nareszcie :-)
Pozdrawiam i powyłazcie z krzaczorów
*martusia*
Fasolka dziękuję. Jutro ginek to się czegoś w końcu dowiem
Lotka jak tam z trójką? dajesz radę?
Lotka jak tam z trójką? dajesz radę?
reklama
*martusia*
no i juz jest mój Michalek na swiecie 5.1 o 11:35. 4,22kg i 56 cm.