co Ty tutaj robisz o 3:30???? hihihihihmartusia - chyba najgłupsze pytanie jakie można zadać w przedszkolu/żłobku to "czy są wymagane szczepienia/karta szczepień", najlepiej zapytać "jakie dokumenty są potrzebne?" Nie spotkałam się z tym, że pytają o szczepienia. Zawsze można powiedzieć, że dziecko ma indywidualny tok szczepień, żeby się nie wdawać w dyskusje.
drzemag - chcę zrobić tak jak Ty, jak już uporam się z cyckami to zamienić nocne karmienie na wodę. Ale póki co wolę dać cyca, który mi twardnieje niż go odciągać, bo za leniwa jestem.![]()
W ogóle jest super z cyckami, bo napełniają się co 48h, czyli wczoraj w nocy jeden, dzisiaj w nocy drugi, Z Adrianną to musiałam się w nocy przebierać, bo bluzka mokra ca-lu-sień-ka.
Zawożę dziś dziewczyny do mojej siostry, na 9, odbieram o 13, a w międzyczasie szaleństwo na mieście, jakieś zakupy, kawa z koleżanką, szwędanie się po Poznaniu, krótko mówiąc muszę złapać wiatr w żagle.
O 13:10 odbieram z pociągu A. i idziemy w gości, najpierw jednych, potem drugich, wracamy na noc.Także żyć nie umierać, dadzą dzisiaj jeść, nie trzeba sprzątać po.
![]()
ja chyba sie przewraclaam na drugi bok ;-)
zazdroszcze wypadu dzisiejszego... ja mam w planie pakowanie a w nocy jedziemy na Świeta :-)
Miłego dnia!