reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Witamy
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Inzagata pewnie ze Cię słońce pamiętam. Niestety dużo kwietniowk stracilo swoje maleństwa ale mam nadzieję ze wrześniowki dostaną od Bozi silne maleństwa i żadne nie odejdzie! Skarbie a Ty sie starasz?
Lotka witamy witamy
Lorelain ja sie gryzę cały czas w język żeby nikomu nie powiedzieć. Jak będę pewna ze wszystko jest dobrze to cały świat sie o tym dowie tak sie będę darła.
Lotka witamy witamy
Lorelain ja sie gryzę cały czas w język żeby nikomu nie powiedzieć. Jak będę pewna ze wszystko jest dobrze to cały świat sie o tym dowie tak sie będę darła.
Ja też od razu ucieszyłam się i wygadałam mężowi, nie dotrwała bym do jutra, żeby isc kupic jakis prezent i tak mu powiedziec. :-)
Jutro idziemy za to po jakieś inne testy, żeby jeszcze potwierdzić na 200% :-) :-)
Potem idę zrobić podstawowe badania typu mocz i morfologia i dopiero z tymi wynikami pójdę do gina, pewnie z tydzień po nowym roku :-)
Staraliśmy się ok pół roku. A w domku mamy już dwulatka :-)
Jutro idziemy za to po jakieś inne testy, żeby jeszcze potwierdzić na 200% :-) :-)
Potem idę zrobić podstawowe badania typu mocz i morfologia i dopiero z tymi wynikami pójdę do gina, pewnie z tydzień po nowym roku :-)
Staraliśmy się ok pół roku. A w domku mamy już dwulatka :-)
wooow patrze a tu już wrzesień, jak ten czas leci :-)....Witajcie kochane, ja lipcóweczka, wlazłam na chwike do Was na małe pogaduchy... życzę Wam spokoju, spokoju i jeszcze raz pozytywnego myślenia, to najważniejsze wiem ze to nie jest łatwe bo ja sama swoje przeszłam, ale trzeba sie przemóc i nie myśleć tylko w czarnych kolorach, musimy Wszystkie wierzyć ze bedzie dobrze, ze jest dobrze i za parę miesięcy będą z nami;-) nasze małe Krzykaczu Tego życzę na Nowy rok wszystkim mamom czekającym na pociechy, a tym które już mają maluchy, pociechy i wytrwałości...POWODZENIA KOCHANE
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witajcie wrześniówki leci czas Ja dopiero dopisywałam się dwa miesiące temu do czerwcówek 2012 . Pozdrawiam:-)
reklama
No ciekawe ;-)Cześc dziewczyny, ja jestem sierpnióweczką, ciekawe ile z Was tak naprawdę urodzi w końcu sierpnia, a nie we wrześniu hehe Ja mam termin na 27 sierpnia, jak nie będzie dziecko chciało wyjśc na świat to ja zostanę do września hehe
pierwsze dziecki mi sie "przesunelo" w druga strone hehe tz mialam termin na 21listopada, a urodziłam 1 grudnia.