bylismy cala rodzina u tesciow kolo Krosna, teraz maz pojechal na 2 tyg do pracy a ja z maluchami na Swieta tu zostalam. on potem wroci, posiedzimy jeszcze i do domku... ;-)Lotka gdzie Ty konkretnie jesteś, cala rodzinka czy jak bo mi się coś przeoczyło heh
fasolka miłego odpoczywania
ayni wszystkiego naj
patrysia no to tak jak ja z tym byciem w domu, koszta pojscia do pracy matki wieloródki heh ale sobie nazwalam sa czesto większe niz same zarobki, a wiadomo, ze firmowe ubranka i zabawki dzieciom matki nie zastąpią, ja póki będę miała dla siebie na suchy chleb a dla dzieci na wszystko co jest im niezbędne do prawidłowego rozwoju będę w domu, z oliwka tez praktycznie do 3 roku życia z przerwami byłam, potem ona poszła do przedszkola, ja do pracy a teraz jest Jaś i mu tez się należą chociaż te 2-3 lata
nikt nie jest napisany na liście z 15 września hm
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
ale tu dziś pusto
palma smoczek kupiony? ja kocham te z lovi mały sam go już potrafi trochę potrzymać, ale rozm. ten większy
palma smoczek kupiony? ja kocham te z lovi mały sam go już potrafi trochę potrzymać, ale rozm. ten większy
Witam;-)
Ja dzisiaj zakończyłam studia podyplomowe i wolne już:-) Też kupiłam dzisiaj ciumtaka małemu od 3 do 6 m-cy
I prezenty pokupione juz w większosci tak ze wielki ufff:-)
Zdrówka wszystkim i lece do małego bo się budzi;-)
Ja dzisiaj zakończyłam studia podyplomowe i wolne już:-) Też kupiłam dzisiaj ciumtaka małemu od 3 do 6 m-cy
I prezenty pokupione juz w większosci tak ze wielki ufff:-)
Zdrówka wszystkim i lece do małego bo się budzi;-)
*martusia*
hej
mnie nie bylo bo mi UPC rozlaczylo tv i neta bo jakas awaria byla dosc spora i naprawiali ponad 24h. a moj tel nie chcial odczytywac forum. ale lacznosc jest juz
Oliwek nadal chory ale juz lepiej. tylko ze doszla mu brzydko mowiac sraczka i nie wiem czy to cos powaznego czy od choroby czy od czego? bo je i pije normalnie. a i spal dluuuuugo i tradycyjnie rano histeria
nie nadrobie Was teraz, jakos pozniej na spokojnie, jak mi dziec zasnie
zdrowka chorowitkom
mnie nie bylo bo mi UPC rozlaczylo tv i neta bo jakas awaria byla dosc spora i naprawiali ponad 24h. a moj tel nie chcial odczytywac forum. ale lacznosc jest juz
Oliwek nadal chory ale juz lepiej. tylko ze doszla mu brzydko mowiac sraczka i nie wiem czy to cos powaznego czy od choroby czy od czego? bo je i pije normalnie. a i spal dluuuuugo i tradycyjnie rano histeria
nie nadrobie Was teraz, jakos pozniej na spokojnie, jak mi dziec zasnie
zdrowka chorowitkom
*martusia*
Martusia a on leki jakies bierze bo czasami po syropkach itp moi tak miei z kupkazdrowka
o no patrz nie wiedzialam. lekarka mu zapisala syrop na kaszel drosetux i podaje mu 1,5-2ml.
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Drosetux to niby homeopatia ale faktycznie moze cos tam na kupkę wpływac,ja pamiętam ze karmiąc Alana napiłam sie jakiegos syropu na kaszel,on był na ziółkach,a młody osrał sie ze masakra w kolorze takim jak syropek
*martusia*
Drosetux to niby homeopatia ale faktycznie moze cos tam na kupkę wpływac,ja pamiętam ze karmiąc Alana napiłam sie jakiegos syropu na kaszel,on był na ziółkach,a młody osrał sie ze masakra w kolorze takim jak syropek
no ta sraczka to masakra jest jak sie obkaka to po pachy ale i wlasnie drosetux jest taki jak sok jablkowy w kolorze tylko nieco rozwodniony a kupa jak musztarda. no i malz przewija ja uciekam
reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Martusia Macelek to bez syropków potrafi się tak po pachy obsrakac,teraz troche rzadziej bo kupę znów częściej robi ale jak jak była raz na dwa dni to zawsze się zastanawiałam z której najpierw strony mam go ratowac,najlepiej jak bym z ubraniami wrzuciła do pralki