reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Aj tam, aj tam :-) Zapytałam, bo może czegoś nie doczytałam. Może tym, że wierzymy, że wszystkie będziemy się terminowo rozpakowywać? To faktycznie może poprawić humor :-D

Nie, Bubuś, aż tak bezczelna nie jestem. Wiara to ani powód do sarkazmu, ani do drwin. Poza tym ja to przeszłam, wiem, jak wielka to strata, wiem, jak się po tym czuje i jaki ma się żal... Nie, nie, do głowy by mi nie przyszło...

As-asia mnie szczerze rozbawiła... do łez w zasadzie... jeśli już dociekać... Bez urazy

Tak w ogóle to jak się dzisiaj czujesz?

A zjadłam u mamy bigos i mnie zemdliło... mielone mi zaśmierdziały (i się zaczęło). Ogólnie mam na coś ochotę, nie wiem sama, na co. I tak mi wszystko mówi, że Mc'donalds ma to coś, czego szukam... Dziecko po mnie skacze i musiałam się ewakuować :-D Dzień jak co dzień :-D

A w poprzedniej ciąży piłam litrami fantę pomarańczową... aż mi się w nocy śniła.

A zjadłam u mamy bigos i mnie zemdliło... mielone mi zaśmierdziały (i się zaczęło). Ogólnie mam na coś ochotę, nie wiem sama, na co. I tak mi wszystko mówi, że Mc'donalds ma to coś, czego szukam... Dziecko po mnie skacze i musiałam się ewakuować :-D Dzień jak co dzień :-D

A w poprzedniej ciąży piłam litrami fantę pomarańczową... aż mi się w nocy śniła.

Żeś mi narobiła ochoty na Mc'donaldsa...

reklama
Do góry