reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie z "innej beczki" Nie wiem czy na tym wątku. Otóz chrzestny Małego zaproponował kupno fotelika samochodowego na chrzciny. Mamy sobie wybrać, zastanawiam się czy lepiej taki 9-18kg czy 9-25kg. Ogólnie czytałam opinie "ekspertów" i nie polecają fotelików o dużych przedziałach wagowych, bo niby jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Proszę więc Was dziewczyny o opinie, co uważacie na ten temat i w ogóle jaki konkretny fotelik polecacie. Nie mam dużo czasu, bo za 2 tygodnie chrzciny.
Acha, chrzestny stwierdził że tak do 500zł ten fotelik. Z góry dzięki.

ja polecam do 25kg. My kupilismy mojej jak miala 9 kilo, i powiem wam, ze teraz ma cos kolo 14,5 i i tak ledwo ledwo. woec jakby byl ten do 18kilo, to bez sensu tracic kasiure.
my mamy 4 baby.

FOTELIK SAMOCHODOWY 4baby Weelmo 9-25kg Wys Gratis (2700599157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wybralam zieklony. Jest fantastyczny, mozna rozlozyc podczas jazdy, wygodny, nie chybie się, ma wysokie zagłowki, i cena fajna. a nie mialam kasy, zeby kuppowac cos za 500zł. ten ma fajną tapicerkę, jest mięciutki i jakby z wyzszej polki si e wydaje. bo od znajomych dostalam jeden, taki w tesko kupiony, to pożal sie Boże. jak zamontowałam, to się chybał na fotelu i nie zapięłabym tam dZiecka.

teraz widzialam ostatnio w gazecie Xpace

Chicco X-pace Xpace Key 1 X PLUS 9-18kg+GRATISY (2700368375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i bylabym chętna go kupic, ale jest do 18 kg wiec zaprzecza mojej teorii ;)))

monaliza - tule. wiem co przechodzisz. oby nie doszło do szpitalowania się, bo to wogóle masakra z takimi maluszkami. aż dziwne, ze mi po tych 12 dniach na łeb nie padło.

maluszek - mam to samo. maly nie spi, chociaz mu się oczy zamykają, a na dworze spi ciągle. spacerowąłabym z nim ciągle, ale nie mogę, bo jeszcze jest Hesiu i trzeba się tez zajć.

Ostatnia edycja:
Liljanna podobno wszedł przepis, że nie można podawać zastrzyków do 3 miesiąca zycia w domu tylko trzeba w szpitalu... jeżeli jest lek w postaci zawiesiny to małe piwo, ale jeżeli tylko zastrzyki to wyboru już nie ma...

Maleństwo no nikt nie musi być chrzestnym coraz częściej się odmawia ... także nikt nie musi jeżeli nie chce:tak:

Anusienka gratuluję Adriankowi kupy:tak:

Merlin to trzymammy kciuki za kupę u Was:)

jestem dziś nieprzytomna :dry: w sumie nie wiem czemu chyba ta pogoda ... zastanawiam sie eby z małym pójsc po jakieś bułki, wędlinę no ale nie chce kudre żeby zaziębił sie. Noc przespał dobrze po wczorajszych wrzaskach teraz tez jeszcze sobie drzemie i co chwile coś tam sobie marudzi.

Hallo Kochane!
Chwilkę mnie nie było, ale robiłam mojemu M odwyk od komputera, bo niestety wpadł w uzależnienie, co groziło rozwodem, i jako wsparcie zrezygnowałam też z włączenia swojego;-) Przecież nie można drineczka, przy alkoholiku!
Weekend minął nam super, pogoda rewelacyjna, wczoraj byliśmy cały dzień w ZOO. Tu jest takie wielkie ZOO, że w jeden dzień wszystkiego się nie obejrzy. Kacuś się wybawił, bo wielki plac zabaw też tam jest. A ja sobie z Adą stałam obok wybiegu dla goryli, ogrodzonego taką wielką szybą. I jak tak sobie stałam, to nagle wszyscy zaczęli mnie pokazywać palcem, i zaczęłam się zastanawiać, czy ketchup z kiełbaski sobie dokładnie z papuni wytarłam, ale było ok, więc się odwróciłam, a za mną w odległości 5O cm stał wielki goryl, ze srebrnym grzbietem i z ciekawością mi się przyglądał (Boże jestem taka gruba, że pewnie wziął mnie za atrakcyjną gorylicę!) Kocham goryle!:-)
Anmika ja mam taki fotelik Bebe Confort Iseos Neo Plus Intense Red 0-18kg (2719588728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dla mnie rewelacja. Kac ma 110cm, i waży 18 kg i jeszcze w nim jeździ. Teraz szukam fotelika większego, i najlepiej jak by tez miał ty pasy od fotelika zapinane, a niestety te większe, to już tylko dużym samochodowym się zapina. No i najważniejsze też musi być chociaż trochę kładziony, bo my jednak daleko jeździmy, i mały śpi w aucie.
Może coś polecicie kobitki????
Monaliza o rzesz! Ale się narobiło. Trzymam kciuki za Malutka!!!
U nas koopka normalna. Przeważnie co dziennie, nie raz co dwa dni, ale wtedy są dwie:-) Kolor raz zielony, raz żółty, i raczej luźna;-) A jak pierdzi:szok: coś czuje, że będzie miała tak jak tatuś szlaban na cebule! Jak teraz już tak wali:dry:

reklama
Do góry