hej dziewczyny!Ostatnio miałam problemy z kompem,dlatego nie miałam możliwości nawet zajrzeć na forum:-(
Majka-czuję się dużo lepiej niż w pierwszej ciąży,mdłości były słabsze,zmęczenie mniejsze (mimo wstawania nocnego do Jasia),ogólnie czuję się czasem jak bym w ogóle w ciąży nie była...:-)to dopiero 13 tydzień,więc jeszcze żadnych ruchów nie czuję a innych objawów ciążowych generalnie brak,więc jest super.A z dzidzią wszystko w porządku,lekarz mówi,że zapowiada się duże ( o zgrozo,po Jasiu który ważył 4140 mam przesyt rodzenia znów takiego lub większego:-( kolosa)no ale staram się o tym nie myśleć,może tym razem zrobią mi cesarkę...:-)
Jeśli chodzi o nocne pobudki,to Jasiek też czasami zalicza akcję pt "Baw się ze mną w środku nocy",oczywiście nie spotyka się to z naszym entuzjazmem,ale pół godzinki rzucania w nas różnymi zabawkami i prób rozśmieszania nas skutecznie go męczy i w końcu idzie spać:-) to chyba naturalny etap:-)
Co do gadania-to naśladuje różne zwierzęta-kukułkę,osła,słonia,tygrysa,kotka,wronę.Przesłodko mu to wychodzi:-)mówi "nie,daj,mama,tata,baba,dada,papa,auto,tutu,ee-jak ma kupę:-) i to tyle,jak na chłopca mówi dużo choć ja mam wciąż niedosyt i chciałabym żeby mówił więcej:-)
to tyle,lecę pod prysznic i spać,muszę dać sobie wreszcie odpocząć.Trzymajcie się wrześniówki:-)