Witam:-)
Ostatnio miałam awarię internetu i myslałam że oszaleję, bo nie mogłam na bb wejść żeby chociaz poczytać co u Was, to już chyba uzależnienie:-)
Dziś jedziemy do chirurga sprawdzić ten pępek, aż sie boję co mi powie... w poniedziałek byliśmy na bioderkach, wszystko super, nie ma pieluchowania, do kontroli za 2 miesiące.
Wrześniowa u nas ze spaniem w dzień też ciężko. Jak nie wyjdę na dwór z małą, to spi w dzień może łącznie ze 2 godziny. Widać że jest zmęczona, chce jej się spać, ale uśnie na 10min i pobudka, a jak wyjdę na spacer to i 3-4 h potrafi spać. Wydaje mi się że u nas to Majka jej przeszkadza, bo ona jest dosyć głośna.
Z Majką to bylo tak że miala mega kolki, i było ciągłe noszenie na rękach, zasypiała przy cycku, potem nauczyliśmy ją w wózku, i powiem Ci że do tej pory Majka włazi do spacerówki i w niej zasypia
później ja przenosimy do łóżka, nie wiem jak jej wygodnie w tej spacerówce jak ona się tam ledwo co mieści.
Mambusia Wrześniowa wow ile jedzonka, pewnie byłyście potem nieźle styrane. my planujemy chrzciny na wiosne, ale już się boje co to będzie bo chcemy większe zrobic
Ja juz włażę w spodnie z przed ciąży, jestem w szoku, bo z Majka zajęło mi to ponad rok, ale mam dużo zbędnej skóry, i nie wiem co z tym zrobic, na ćwiczenia to ja czasu nie mam zbytnio, może z czasem samo zejdzie