Witam
Przygotowania świateczne widac trwają
)) Ksiulka, uwielbiam to ciasto, podobne jest w Ikei i często na stacjach beznynowych, sa drogie
Może się skuszę na takie....
Do tej pory robiłam snickersa, podobne masy tylko na szybko daje sie herbatniki i ubita kremówkę z żelatyna, tez lubimy, ale idzie 1 litr smietany a to drogo wychodzi jak policzyć. I natchnełas mnie tym nocniczkiem. Włąsnie, ja juz wiem czemu moja Julka tak nie znosi nocnika, nie dosyc że z niego spadła kiedyś, to nie umie usiąśc sama, bo jest za niski i nie może wycelować ląduje obok albo obija sobie pipulkę, wiec ma do niego awersję. Zamówiłam wlasnie teraz nocnik FP trochę tańszy
NOCNIK FISHER PRICE Z FANFARAMI (2243788259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale jest tez grajacy i ma nakładkę, mam nadzieję że go polubi, a wysylke robia od razu bo pytalam , chce dac to na zajączka małej. No to mam prezent z głowy, mamy jeszcze klocki drewniane z literkami 50 szt, bo Julka uwielbia literki, wciaz każe nam poisac słowa na tablicy i długopisem i sama "czyta i czyta" książeczki(po chińsku, ale to nieważne ;-)
Mam mega zapracowany zeszły ten tydzień, łącznie z sobotami i niedzielami i w świeta też jeden dzień w niedzielę idę do pracy:-( ale co zrobić.
My zdrowi, odpukać, zęby sztuk 16 , humor i apetyt po wyjsciu górnych trójek o niebo lepsze :-)
Pozdrawiam Was cieplutko , miłych przygotowań, super humoru i ciepełka na te święta :-)