Beniaminka
Fanka BB :)
Witamy Nową Mamusię na forum !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysia nie wiem co napisać, brak słów Chyba bym czymś nawaliła po pysku i jej i mężowi A jak to wyszło w ogóle? Podejrzewałaś coś? A co teraz teściowa mądralińska na to?
Najważniejsze, że masz dla kogo żyć i teraz musisz podjąć ważne decyzje bez szkody dla dziecka jakkolwiek wielką złość i urazę czujesz w tym momencie:-( Tulę Cię mocno
Witam
Jestem wrześniową mamą. Moja córa Hania urodziła się 13.09.2010 r.
Czy mogę troszkę z Wami popisać??
dorotka.1 dorotka zdradz prosze przepis na te faszerowane pomidory bo mi tu slina od rana w robocie cieknieMysia to jaksa masakara to co piszesz,a Twoj facet nie obraz sie to mega szczeniak jest,niedowartosciowany to on powinnien sie czuc a nie Ty bo Ty super,mega laska jestes
ja bym chyba nie uwierzyla ze bedzie wierny,jak raz zrobil to bedzie repley,ale nie podpowiadam bo to Twoja decyzja
masz super synka ,masz dla kogo zyc a z takim wygladem sama napewno nie bedziesz
tule mocno
witaj i pisz smialo
heja dziewczyny
dopiero teraz mialam czas zajrzec,wrocilam z pracy,odebralam julcysia z przedszkola,przyjechala do mnie kolezanka,zrobilam faszerowane pomidory na obiad,pokapalam male,padly niecalagzodzine temu i po kapieli mam czas na bb
lece zaraz poogladac tap madel
spokojnej nocy
hej dziewczyny muszę się Wam wyżalić bo już nie wytrzymuję... przed wczoraj byliśmy na szczepieniu (odra, ospa, różyczka) a wczoraj mały znów dostał kataru, noc przespał spokojnie ale dziś mu dosłownie woda leci z nosa i nie wiem co robić... doszedł jeszcze do tego kaszel boję się żeby nie rozwinęło się z tego coś gorszego tak jak ostatnio (było zapalenie oskrzeli) nie wiem, będę chyba płakać zaraz.