reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
hej dziewczyny!
taka ja gratulacje!!!
mysia no nie wiem co bym w tej sytuacji zrobila jedno jest pewne synek jest najwazniejszy i w koncu sie jakos wszystko ułozy z twoim M albo moze bez MUSI BYC DOBRZE!!!:tak:
witam tez nowa mamusie wsrod nas:-D:-D:-D
LECE Z DZIECMI NA ZAKUPY TO PA:-)

mysia nie wiem co napisać, brak słów:no: Chyba bym czymś nawaliła po pysku i jej i mężowi:no: A jak to wyszło w ogóle? Podejrzewałaś coś? A co teraz teściowa mądralińska na to?
Najważniejsze, że masz dla kogo żyć i teraz musisz podjąć ważne decyzje bez szkody dla dziecka jakkolwiek wielką złość i urazę czujesz w tym momencie:-( Tulę Cię mocno

Mysia to jaksa masakara to co piszesz,a Twoj facet nie obraz sie to mega szczeniak jest,niedowartosciowany to on powinnien sie czuc a nie Ty bo Ty super,mega laska jestes
ja bym chyba nie uwierzyla ze bedzie wierny,jak raz zrobil to bedzie repley,ale nie podpowiadam bo to Twoja decyzja
masz super synka ,masz dla kogo zyc a z takim wygladem sama napewno nie bedziesz
tule mocno

Witam
Jestem wrześniową mamą. Moja córa Hania urodziła się 13.09.2010 r.
Czy mogę troszkę z Wami popisać??

witaj i pisz smialo

heja dziewczyny
dopiero teraz mialam czas zajrzec,wrocilam z pracy,odebralam julcysia z przedszkola,przyjechala do mnie kolezanka,zrobilam faszerowane pomidory na obiad,pokapalam male,padly niecalagzodzine temu i po kapieli mam czas na bb
lece zaraz poogladac tap madel

spokojnej nocy

hej dziewczyny muszę się Wam wyżalić bo już nie wytrzymuję... przed wczoraj byliśmy na szczepieniu (odra, ospa, różyczka) a wczoraj mały znów dostał kataru, noc przespał spokojnie ale dziś mu dosłownie woda leci z nosa i nie wiem co robić... doszedł jeszcze do tego kaszel boję się żeby nie rozwinęło się z tego coś gorszego tak jak ostatnio (było zapalenie oskrzeli) nie wiem, będę chyba płakać zaraz.

Mysia to jaksa masakara to co piszesz,a Twoj facet nie obraz sie to mega szczeniak jest,niedowartosciowany to on powinnien sie czuc a nie Ty bo Ty super,mega laska jestes
ja bym chyba nie uwierzyla ze bedzie wierny,jak raz zrobil to bedzie repley,ale nie podpowiadam bo to Twoja decyzja
masz super synka ,masz dla kogo zyc a z takim wygladem sama napewno nie bedziesz
tule mocno

witaj i pisz smialo

heja dziewczyny
dopiero teraz mialam czas zajrzec,wrocilam z pracy,odebralam julcysia z przedszkola,przyjechala do mnie kolezanka,zrobilam faszerowane pomidory na obiad,pokapalam male,padly niecalagzodzine temu i po kapieli mam czas na bb
lece zaraz poogladac tap madel

spokojnej nocy
dorotka.1 dorotka zdradz prosze przepis na te faszerowane pomidory bo mi tu slina od rana w robocie cieknie :)

hej dziewczyny muszę się Wam wyżalić bo już nie wytrzymuję... przed wczoraj byliśmy na szczepieniu (odra, ospa, różyczka) a wczoraj mały znów dostał kataru, noc przespał spokojnie ale dziś mu dosłownie woda leci z nosa i nie wiem co robić... doszedł jeszcze do tego kaszel boję się żeby nie rozwinęło się z tego coś gorszego tak jak ostatnio (było zapalenie oskrzeli) nie wiem, będę chyba płakać zaraz.

85justyna justynka a to nie jest katar tzw poszczepienny?? byc moze za dzien lub 2 sam zniknie. My ostatnio leczymy corke syropkami prawoslazowymi (pomimo iz przeznaczone dla dzieci od lat 3) to i moja pediatra potwierdzila ze 2,5ml 3x dziennie krzywdy dziecku nie zrobi moesz tez podac pyrosal a na noc smarowac dzieciaczkowi plecki i stopki mascia rozgrzewajaca np pulmex baby i bedzie ok :)

Czesc dziewuszki...w szkole troszkę rzeczy pozdawałam, ocenki coraz lepsze tylko ta matma mnie dobija!!!!ech ale teraz co tam... ja właśnie sprzątam odkurzam i troszku porządeczku trzeba zrobic:) humorek... moze być

Po maturce powiększam cycuchy :D byłam na konsultacji już i jestem zadowolona:D:D:-D Tylko ze bank strasznie wysoko % az 14 !!!więc sie nie opłaca brac u nich kredytu ... dajcie jakis namiar odnośnie pożyczki tylko pamiętajcie mój M ma umowe zlecenie... jak znacie jakieś namiary szybko i niskie oprocentowanie to dajcie mi znać bd wdzięczna:****:tak::tak:

mysia czyli jednak dałaś się ponieść wizjom twego mężą ???? A szkoda.
Uwierz mi ja mam straszne kompleksy na punkcie moich, nie rozbieram się na plaży ale szkoda by mi było pieniędzy na coś tak bezwartościowego. No chyba, że miałabym ich w nadmiarze ale to też wielki znak zapytania.
No ale to wasza-Twoja decyzja nie będę jej negować:sorry2:

reklama
Mysia - nic nie napisałam odnośnie Twojego poprzedniego posta bo ręce mi opadły... teraz opadły mi jeszcze bardziej... Mój komentarz pozostanie bez komentarza... :-D Ja wiem jesteś młoda - młodość ma swoje prawa, ale jesteś też żoną i matką więc... dorośnij, błagam!!! Bo czytam i nie wierze, że tak można... i pewnie nie tylko ja...

Dziewczyny obżeram się chipsami i popijam piwo! :p Wasze zdrowie, a niech mi w boczki pójdzie :-D

Co z dziewczynami które pisały kiedyś: onionek, dagna, magi, monia.gryc, asiek, korba??? Gdzie się podziałyście?! Pewnie o wielu zapomniałam więc przepraszam. Tak mnie na wspomnienia naszło :)

Do góry