reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

już gorzej być nie może:-( właśnie moje życie traci już sens:(:(((
wiesz... dziewczyna , koleżanka mojego męża tak po prostu do nas chodziła spała okolice czerwca była miła , chciała się zaprzyjaźnić , ma męża dziecko wszystko było ok spędzaliśmy razem czas. Tylko zastanawiało mnie to dlaczego urwał sie między nami kontakt tak po prostu i sie dowiedziałam !!!Mój M robił mnie w CH*ja:-:)-(wysłał jej prośbę o wysłanie fotek gołych fotek:(Jak Ona ta szmata bo już nie wiem co mam i jak mam o niej napisać:frown:pisała
,,Kotku tu masz 6 obiecanych sweet fotek, ciekawe co ja za to dostane hmmm/?? kotku tęsknie!!!:***"

takie wiadomości pisała do mojego i miała czelność dalej do nas chodzić!! a mama, koleżanki ,mówiły uważaj na nią a ja byłam ślepa :-(
Dziewczyny nie wiecie jak jest mi źle:-( po prostu postanowiłam zadzwonić do jej męża umówić się z nim i oczywiście zdjęcia wywołać i pokazać mu .Słuchajcie raczyła przyjechać z nim pod mój blok....jak przyjechała przyznała się mężowi ze spała z jego bratem ze wysyłała fotki różnym facetom i ze z szefem za pieniądze też to zrobiła juz brak mi słów.....wyciągłam ją z auta i ja wystczelałam po pysku!!Najlepsza koleżanka, przyjaciółka sie moze tak mśćić i zniszczyć związek!!! jestem załamana pomocy!!!!!płacze i płacze....powiedziała ze chce z moim być!!ze go kocha i zrobi wszystko zeby ona i Mój mąż byli szczęśliwi co o tym mam myśleć??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka

Kerna ale tragedia,normalnie lzy mi w oczach staly jak to czytalam,ucaluj Michalka

Ikalla laski Ci nie robia ze dadzą skierowanie,julcys miala rok jak byla,dostalysmy skierowanie na badania,i robilysmy a testy jak skonczyla 4 lata,ale i mlodszym robia

co do praywatnego przedszkola to nikt mi nie powie ze panstwowe lepsze,opieka super,zajec tak samo ,grupy male i julcys prawie nie choruje,lekkie przeziebiena,raz miala angine no iteraz to uczulenie

Beniaminko co u Was

spadam niedlugo do pracy

julcys w przedszkolu,w tym tyg maja basen i przyjezdza do nich teatr a w przyszlym tygodniu dla rodzicow zorganizowane jest przedstawienie,moja gra biedronke w nim

milego dnia dziewczyny

witam,
my walczymy z zapaleniem ucha wczoraj wizyta u laryngologa znowu coś się wykluwa w 2gim uchu zastrzyki przedłużone o 2 dni moje dziecko biedne ma już dupkę siną od tych zastrzyków ale widac pomagają bo daje sobie uszek dotknąć a wszystko przez nieszczęsny katar zastanawiam sie nad rezygnacją ze żłobka i z pracy bo z katarem ciągle chodzi odkąd w żłobku jest a uszów co chwile nie mam zamiaru leczyć bo wiem jak bolą :angry: ogólnie u nas ostanio nic sie nie układa ciągle jakieś kłopoty normalnie te ostatnie 3 mies. to jakaś porażka wiem zawsze może być gorzej jak napisała któraś z dziewczyn ale jakiś żal zawsze zostaje:)
co do skierowań to u naszje pani doktor nie ma żadnego problemu nigdy nie pyta po co na co i nie mówi że nie widzi takiej potrzeby w przeciwieństwie do poprzedniej pediatry.
Ikalla szukaj innego lekarza a gadaniem się nie przejmuj gadać zawsze będą:)
Mysia nie może tracić sensu masz dla kogo żyć synek wynagrodzi ci wszystkie smutki :) głowa do góry:biggrin2:
Marta
życzę powodzonka i mało płaczu :)
Taka_Ja gratuluję fasolki i życzę spokojnych 9mies:)

wiecie też bym chciała maluszka 2giego ale ... Wiktorek chyba będzie jedynakiem;-)

Taka ja gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy
Kerna straszna ta historia nie rozumiem jak lekarz mógł pozwolić zaszczepić takie maluszki my mimo że poród odbył się w 34 tc mieliśmy odroczone szczepienia i to tylko szczepionkami accelularnymi straszna tragedia dla rodziców:-(
Mysia bardzo Ci współczuję ale musisz być silna dla Marcinka a co do tej dziewczyny to maskara jak można zrobić takie świństwo bardzo dobrze zrobiłaś że pokazałaś zdjęcia jej mężowi niech wie z kim mam do czynienia
u nas młody znowu chory już nie mam siły do niego non stop jest przeziębiony mimo że daję mi codziennie kropelki L52 na wzmocnienie ale to nic nie pomoga dziś pójdę kupie tran może wtedy będzie chociaż trochę lepiej bo już nie mogę patrzeć jak się bidulek męczy:-(

jeszcze miałam się was spytać jak wiecie nie karmiłam młodego piersia prawie wcale a tu dalej z jednej piersi leci mi mleko orientujęcie się może kiedy to minie??

Ostatnia edycja:
mysia nie wiem co napisać, brak słów:no: Chyba bym czymś nawaliła po pysku i jej i mężowi:no: A jak to wyszło w ogóle? Podejrzewałaś coś? A co teraz teściowa mądralińska na to?
Najważniejsze, że masz dla kogo żyć i teraz musisz podjąć ważne decyzje bez szkody dla dziecka jakkolwiek wielką złość i urazę czujesz w tym momencie:-( Tulę Cię mocno

Gaja23:( ​tzn przymilała się do niego niby mi masaż robiła a tak naprawdę nachylała się specjalnie aby mój patrzył bo wiedziała ze się mu duze cycki podobają,kiedyś ciasto przywiozła 2 kawałki oczywiście ona jeden zjadła a drugi był dla Mojego:(nic tylko na męża narzekała pisała z moim sms ze śpi sama bo się pokłóciła,że mąż ją olewa potrzebuje bliskości a najlepsze jak zaprosiła na kawe oczywiście Mariusza:-:)-(, chętnie przyjeżdżała do nas troszke to dziwne było ale najdziwniejsze to ze kontakt się urwał definitywnie ,gdzieś po 2 mies. zaczął mój M pisać do niej żebym ja nic nie zczaiła:-:)-( chce też napisać ze on jest chory na punkcie TitSów (. )(. ) dużych....a mi niestety z C zeszły do A i zawsze w kłótni mówi ze mam małe ,brzydkie ze go nie podniecają....mam już dość....jak jest bliskość to nawet nie weźmie ich nie dotknie czuje sie źle i w końcu to napisałam:(P(czuje się:szok: odżucona zakompleksiona:(

jaskolka.jpgmój nowy tatuaż:) jak wam sie podoba?? szczerze:tak:
296139_255296214513870_187699581273534_702505_403289311_n.jpgmoja skromna osoba Ja na imprezie:)
378036_284194748281993_100000744104030_967532_1376632083_n (1).jpga Tu my:)

mysia normalnie w szoku jestem ale moim zdaniem jak się ktoś hajta to jest z soba na dobre i złe i powodem do kłótni nie powinny być małe piersi to wgl jakaś żenada a zdrady jeszcze w taki perfidny sposób bym chyba nie wybaczyła trzymaj się kochana musisz być silna dla maluszka ktory cię kocha nad zycie swoim malenkim serduszkiem
tatuaż świetny ale laska z ciebie jaka szczupla jestes:)

martaraz witaj zaglądaj częściej miło poznać nową mamę:)

reklama
Mysia... normalnie szok :szok: co za facet... jak mu przeszkadzały Twoje c...ki to po co wogóle się z Tobą wiązał? moim zdaniem powinnaś kopnąć go w du.ę i zacząć życie tylko z synkiem.

Do góry