reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Maja dokladnie...jak moj powiedzialby mi ze nie podobaja sie jemu moje piersi to zabilabym go smiechem..ja mam kompleks po ciazy i nie podobaja mi sie one ale co zrobic..taka natura..i napewno dla faceta nie ingerowalabym w cialo zadnymi operacjami! masakra..nie podoba sie to nie..

Gosiunia u nas smoczki pogubione..ale maly spryciarz przypomnial sobie gdzie jedego upchnal i do spania znalazl:szok:

reklama
malgos a mi sie wydaje tez ze moze mysia wybrala zly sposob walki z tamta rywalka zamiast kopnac faceta w dupe to pomyslala sobie ze musi powiekszyc biust to na pewno maz juz nie bedzie chcial innej;/ rozumiem ze nie chce go stracic itp ale walczyc w taki sposob???

dorotka.1 dorotka zdradz prosze przepis na te faszerowane pomidory bo mi tu slina od rana w robocie cieknie :)

pomidory wydrazasz
farsz-mieso mielone,ryz,sol,pieprz,czosnek,bazylia,prowansalskie
pieczesz w piekarniku okolo 30-40 min w niskiej temperaturze

ja robial takie ala golabki
Mysia - nic nie napisałam odnośnie Twojego poprzedniego posta bo ręce mi opadły... teraz opadły mi jeszcze bardziej... Mój komentarz pozostanie bez komentarza... :-D Ja wiem jesteś młoda - młodość ma swoje prawa, ale jesteś też żoną i matką więc... dorośnij, błagam!!! Bo czytam i nie wierze, że tak można... i pewnie nie tylko ja...

Dziewczyny obżeram się chipsami i popijam piwo! :p Wasze zdrowie, a niech mi w boczki pójdzie :-D

Co z dziewczynami które pisały kiedyś: onionek, dagna, magi, monia.gryc, asiek, korba??? Gdzie się podziałyście?! Pewnie o wielu zapomniałam więc przepraszam. Tak mnie na wspomnienia naszło :)

powalilas mnie i z ust mi to wyjelas

Hej!
Pamiętacie mnie jeszcze????

jasne ze pamietamy

hejka

ja tez po przeczytaniu postu mysi pierwsze co pomyslalam to ze ktos wlamuje sie na jej konto i pisze takie bzdury poprostu szkoda slów:szok: wydaje mi sie ze dziewczyna powinna miec troche inne perspektywy i troche szacunku do siebie i swojego ciala, a nie dla takiego faceta powiekszac sobie biust bo jemu cos sie nie podoba, ja juz dawno takiego bym zwolniła.

to nikt sie nie wkradl,niestety
Mysia poprostuma chyba z 16 lat
jej posty od poczatku sa podobnej tresci(malolaty)
a odnosnie operacji powalajace

najgorsze w tym wszystkim to wczoraj bylo mnie jej naprawde szkoda,ze tak facet ja rani
a dzis masakra

dziewczyny pochwale sie Wam,poniewaz nie pamietam czy pisalam,ze w wakacje stracilam 5 na gorze,dzis zafundowalam sobie implant,troche boli ale jestem przeszczesliwa,juz nie moge doczekac sie marca,odsloniecia wczepu i zalozenia wreszcie korony brakujacego zeba

buzka dziewczyny

spokojnej nocy

:-) no i pewna Marta:-) zmusiła mnie do odezwania sie po dłuugim czasie...jestem jestem, czytam, ale póxnym wieczorem i poprostu brak juz siły na napisanie i powód drugi myslałam ze nikt juz mnie nie pamieta wiec uznałam ze nie ma sensu:-D sie odzywac. Dzieki marta
A u nas spoko, Franek szaleje rozrywkowo, zębów 8i pół, mamy nadprogramowa jedynke:-D
Biega, skacze jak ta lala, zdrowy...no zyc nie umierac z takim dzieckiem:tak:
Ja pracuje juz od kwietnia, wiec wiecie jak to jest, brak czasu na wsio prawie.

Dorotka, ten inplant chirurgicznie wstawiałas? długo to trwa, i czy sa etapy czy za jednym polezeniem załatwia sie to? z ciekawosci pytam;-):-D

Ostatnia edycja:
mysia teraz se piersi powiększysz bo mąż chce a później co? odsysanie tłuszczu? botoks? dziewczyno niejedna chciałaby wyglądać tak jak Ty!! no chyba że nie masz na co kasy wydawać i śpisz na banknotach...
moje ciało też się zmieniło po ciąży ale mój T cały czas mnie zapewnia że jest super.

wiecie co słabo mi sie zrobiło ;p powiększać piersi i jeszcze na to kredyt brać :szok::no: to jakaś masakra żeby sie zadłużać dla jakiś cycków głupich ;/ ;|||

ja podczytuje troche,oj wydaje sie mi ,ze trolla mamy:szok::-D ale przynajmniej smieszny ten troll:rofl2:

pozdrawim wszystkie,Gabia rosnie i lobuzuje, jeszcze sama nei chodzi, za raczki prowadzona albo przy meblach pewnie do konca grudnia bedzie juz tuptac

dorotka dzieki za przepis ciagle mi ta slina leci :) i zapytam jeszcze czy te pomidory zapiekasz ze skorka?? mama nadzieje ze to pytanie nie z serii glupich :)

co do mysi to najpierw myslalam ze takie rzeczy owszem zdarzaja sie ale nie z takim zakonczeniem..

po pierwsze: jak facet chce bys miala wieksze piersi to niech kredyt bierze na siebie!!! i sam go splaca - dupek jeden

po drugie: co bedzie jak cos spieprza i bedziesz wygladala jak (cos w stylu tori spelling z dziwna dziura w klatce piersiowej??), przypominam ze nikt za darmo pewnie tej roboty nie poprawi trzeba bedzie wziac i drugi kredyt...(na takie kredyty niestety tanich procentow nie ma)

po trzecie: bardzo glosna ostatnio historia dziewczyny, ktora przyjechala do polski ze szwecji powiekszyc biust..niby prosty zabieg a dzisiaj jest roslina..
ZASTANOW SIE CZY WARTO?? wg mnie nie warto ale decyzja nalezy do ciebie

reklama
jeszcze ja, jeszcze jA!!!! ;-) cycki mam to się wypowiem :-) Mysia, może jesteś facetem i se chcesz pomacać? :-D to rób w takim razie, rób..:-)
Miłego dnia

Do góry