Dzien dobry
U nas sobota burzowa, lało okropniscie, wiec ze spaceru w lesie nici, siedze wiec i gotuje obiad, ciekawe co wyjdzie z morskiego okonia Biedronki
Nie bylo mnie , bo czasu malutko, tesciowa ktora to opiekowała sie Julią gdy my w pracy, wyjechala do sanatorium na 16 dni, wiec dwoimy sie i troimy jak tu sobie poradzic, od przyszelgo tyg bede chodzila na zmiany do 22 , ciekawe jak sobie poradzimy bez cyca wieczorem
U nas Ok, zębów 6, próby chodzenia, ale wciaz sie boimy, chyba ze przez zapomnienie i wtedy bec szybko siadamy tak w razie czego
Nadal na piersi, takze w dzien jak tylko jestem, ale ladnie je tez obiadki, tylko zero kaszek i mm pepti, nie chce za nic na swiecie :/
Agata, serdeczne gratulacje!!!
Dobra nowina!
Gaja, no nareszcie podjelas decyzje, gratuluje Ci! I utarlas mu nosa, niech sie szefunio teraz martwi
A Ty sie nie stresuj, nie ma czego juz po wszystkim ,a jego nieuczciwosc mu sie odplaci, kiedys na pewno, zobaczysz.
Hausfrau, swietny pomysl z opiekunka na godziny, tez by mi sie przydalo , ech my to w sumie tylko raz w kinie bylismy i ze 2 razy sami na zakupach, ale ...do pracy chodzimy i mala ma opieke wiec nie narzekamy.
Kerna, ciesze sie, ze jestes
))a Laurka jest the best! Zdrowia dla Michałka!
Tosiu, superowe posty, buzia sama sie smieje
KasikN, dziekuje za pamiec, zycze Ci zdrowia, a kysz chorobsko, i dla Antosia takze, ech te zeby, nas tez jak juz mecza to na maksa.
Mb1, to juz przeprowadzka, super, ale zlecialo
))
Jojo, gratulacje dla córeczki!
Jesli chodzi o chrzest, roczek to u nas alkoholu nie bedzie wcale, ani grama. To swieto naszego maluszka i alkohol wcale tu nie pasuje. Nie ma i juz. Kropka
Życzę Wam miłego długiego weekendu, dużo słońca i uśmiechu!