reklama
Rewelacyjny filmik. :-)
Ostatnia edycja:
Szymcio jak usłyszał "Dadada" to zrobił podkówkę i zacząl płakac. Biedny pewnie myślał, że to na niego krzyczy drugi bąbel
Gosheek gratuluję i głowa do głóry my mamy kredyt na 40 lat
Hausfrau teraz musimy miec oczy dookoła głowy i musimy byc mega przezorne. Dobrze, że naszym maleństwom nic się nie stało, bo jak sobie pomyśle co mogło się sta to aż mnie skręca w żołądku. Wczoraj z tego stresu nie mogłam nic jesc:-(
Zycze udanego dnia i zmykam juz na basen
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Filmiki super!! Hehe, ja czasami żałuję, że nia mamy bliźniąt Ale tylko czasami, jak Nadka ma dzień histeryczny to już odechciewa mi się bliźniąt.
Gosheek gratuluję Nie będzie tak źle!!
Gosheek gratuluję Nie będzie tak źle!!
Joasia M
Fanka BB :)
whitneyxx skierowanie takie dostałam, bo tak funkcjonuje instytucja, w której będę pracowała i nawet nie pytajcie jaka...
My dziś dostaliśmy skierowanie na badania wszelakie dla Olka z racji tych bóli brzucha. Ale zanim siuski się złapie, kupola i jeszcze ta krew o zgrozo...
O budzi się, to się napisałam...
Miłego dnia
My dziś dostaliśmy skierowanie na badania wszelakie dla Olka z racji tych bóli brzucha. Ale zanim siuski się złapie, kupola i jeszcze ta krew o zgrozo...
O budzi się, to się napisałam...
Miłego dnia
KAROLINA84
Fanka BB :)
Witam dziewczyny, ja mam takie pytanko,może któraś bedzie umiała mi pomóc,otóz moja najstarsza córka od kilku dni ma krostki twarzy,nie przejmowałam sie tym bo sądziłam ze to na jej spodziewaną miesiączke,ale niestety byłam w błędzie,córka pojechała dzisiaj do szkoły po czym dostałam telefon ze mam po córkę przyjechał bo jest cała wysypana i ją wszystko swędzi,no wiec mąż pojechał a ja zadzwoniłam do lekarza i umówiłam sie na wizyte na 12,kiedy córka wróciła do domu krosty po 15 minutach zniknęły,śladu po nich nie było,wiec dałam jej tylko wapno i pozostałyśmy w domu po obiedzie wzieła Julkę i wyszły na spacer no ale spacer nie trwał zbyt długo jakieś 20 minut poniewaz córka bedąc na powietrzu dostała strasznej wysypki,prawie że bąble no i drapała sie niemiłosiernie i teraz jest w domu od jakiś 20 minut i krosty znikają,spatkałyście sie z czymś takim,czy to moze jakaś alergia? co to jest? dodam ze nigdy nie miała alergii na nic.
wiktoria sie śmieje ze ma alergie na wiatr no ale mi nie jest do śmiechu
wiktoria sie śmieje ze ma alergie na wiatr no ale mi nie jest do śmiechu
reklama
a zobaczcie ten filmik wprawdzie nie z dziećmi ale uśmiałam się
YouTube - Zdrada
YouTube - Zdrada