Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Karolina, nie chcę nikogo straszyć, ale może odpowiedź jest w chmurze z Fukushimy???Witam dziewczyny, ja mam takie pytanko,może któraś bedzie umiała mi pomóc,otóz moja najstarsza córka od kilku dni ma krostki twarzy,nie przejmowałam sie tym bo sądziłam ze to na jej spodziewaną miesiączke,ale niestety byłam w błędzie,córka pojechała dzisiaj do szkoły po czym dostałam telefon ze mam po córkę przyjechał bo jest cała wysypana i ją wszystko swędzi,no wiec mąż pojechał a ja zadzwoniłam do lekarza i umówiłam sie na wizyte na 12,kiedy córka wróciła do domu krosty po 15 minutach zniknęły,śladu po nich nie było,wiec dałam jej tylko wapno i pozostałyśmy w domu po obiedzie wzieła Julkę i wyszły na spacer no ale spacer nie trwał zbyt długo jakieś 20 minut poniewaz córka bedąc na powietrzu dostała strasznej wysypki,prawie że bąble no i drapała sie niemiłosiernie i teraz jest w domu od jakiś 20 minut i krosty znikają,spatkałyście sie z czymś takim,czy to moze jakaś alergia? co to jest? dodam ze nigdy nie miała alergii na nic.
wiktoria sie śmieje ze ma alergie na wiatr no ale mi nie jest do śmiechu
Stężenie związków jodu i cezu bardzo wzrosły, ale nie mogę wstawić linka
Ostatnia edycja: