reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Wydaje mi się, że ta żabka idealna dla chłopczyka!!! :) Śliczne te czapeczki!

madziunka - jaki koszt? :)

dziękuję ;) Żabka jak najbardziej dla chłopczyka :) koszt to 25 zł w tym koszt przesyłki :)

Ale cudne...cos dla chłopczyka masz fajnego? cos co by sie nadawało na spacerki wiosenką.

prześlij mi swój adres mailowy na priv to Ci prześle przykładowe czapeczki :)

Korzystając z okazji że moje dziecie w końcu śpi idę oglądać Dr House'a :D

Dobranoc mamuśki!!!

reklama
hej:)
Odpowiem tlyko bo paaadaaam:-:)-:)-( Niestety u nas zawitało choróbsko na dobre, maluchy nbawiły się zapalenia oskrzeli plus grypa..a ja nie lepiej wyglądam. KAszląca i kichająca, zasmarkana..no sam sex:sorry2:
Gosheek pytałąś czy Laurka przybiera..ruszyła od tamtego czasu i dobiła do 6kg..czyli przybrałą 200g od 3 tyg:sorry2: no ale przybrałą. Teraz miejmy nadizeję, że nie shcudnie przez tą infekcję.
Co do operacji...no i mamy problem bo jak dzieciaki nie wyzdrowiejąto nici z konsultacji:wściekła/y: Będę musiała na własną ręke jechać do Niemiec....a ja niemieckiego ni w ząb:no:Wsio sięodwlecze...no nic zobacyzmy co bedzie. Narazie Laura ledwo zipie:dry::dry:Chociaż jest juzicut lepiej.
No i co imałam pisac...kurcze głowa pełna kataru to nie ma miejsca na szare komórki:baffled::baffled:
buziaki!

Witam sie i ja!
madziunka boskie te czapeczki!!!
kerna kciuki zaciśnięte żeby wszystko poszło po Twojej myśli. Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich dzieciaczków!
gosheek grzeczna dziewczynka z Twojej córy!
miłej nocki życzę!!!

Wczoraj dodzwoniłam się do alergologa w klinice dziecięcej i dostałam termin na ... połowę kwietnia :angry: :angry: :angry:
Chyba wybierzemy się do jakiegoś na własną rękę.

Witam z rana
U nas nocka w miare, chyba tylko trzy razy musialam wstawac podac smoka. Ale z jakims zatkanym noskiem sie mala zbudzila i tak jej rzezi gdzies tam glebiej. Narazie wyczyscilam frida co sie da i sol morska zapuscilam i zobaczymy. Oby to nie bylpoczatek jakiegos chorobska! Narazie mala lezy i spiewa wiec raczej dobrze sie czuje :)
kerna to dobrze ze Laurka przybrala, u nas mala tez ostatnio tylko 250 g przez trzy tyg przybrala.. Zdroweczka dla was wszystkich!!! Oby do konsultacji chorobsko minelo!
hausfrau ja tez do jakiego specjalisty nie zadzwonie to terminy z kosmosu!!!
Milego dzionka zycze!

witam,
u nas nocka nie najlepsza marudzenie całą noc pobudki co godzinę, za to z rana troszkę lepiej śmiechy piski i nowe odkrycie nóżki mają paluszki, można je złapać, pociągnąć:-Dapetytu dziś brak od 6 do teraz 1 karmienie i 80 ml. wypite:dry:
Kerna zdrówka życzę byście mogli na konsultację jechać , cieszę się że Laura zaczęła przybierać,
hausfrau , gosheek wiem coś o tym bo my do kardiologa i termin dopiero na marzec najwcześniej :shocked2:
madziunka90210 śliczna córeczka i czapeczki przeurocze

cześć dziewczyny rzadko piszę ale mały nie lubi siedzieć sam !!!
wpadłam żeby podzielić się informacją od alergologa ( byliśmy prywatnie bo mały był strasznie zsypany i na prywatną wizytę czekaliśmy 3 tyg. państwowo na lipiec-sierpień :szok:). a więc jak pisałam zaczęło się od małej plamki na szyi co pediatra zbagatelizowała bo uznała że dzieciom się tak robi :wściekła/y: tydzień później był już zsypany cały dekolt a ta ranka na szyi była już tragiczna jak się później okazało miała już infekcję -grzyba. Oczywiście pierwsze co to kazano mi odstawić nabiał ale tylko jaja i kurczaka ( przede wszystkim rosoły) bo alergolog uznała że jeśli by to było mleko to zsypana byłaby twarz i miałby ciemieniuchę . Zrobiliśmy testy krwi igE specyficzne i wyszło że to nie nabiał a okazuje się najprawdopodobniej jest to alergia na marchew i jabłko, ja mam alergię na brzozy ( tzn. cały maj jestem zawsze zakatarzona ) a to się krzyżuje z marchwią i jabłkiem i pewnie mały po mnie odziedziczył . Trochę się rozpisałam ale chciałam tylko zwrócić uwagę że trzeba dokładnie szukać przyczyn alergii u dzieciaczków a nie dać sobie wmówić że to nabiał bo to najpopularniejsze . my te zamiany alergiczne leczymy już miesiąc trochę przygasają ale musieliśmy już maści z antybiotykiem użyć :-(

Pozdrawiam serdecznie.

madziunka - to ja tez poproszę na maile wszystkie wzory, możne bliżej wiosny się skusze :D marta2411@interia.eu

Witam się porannie.

U nas dziś paskudnie za oknem - ciemno, szaro, deszczowo - nie lubię takich dni, ale mimo to samopoczucie mam całkiem-całkiem :D

Właśnie objadam się cukierkami - jak tak dalej pójdzie to łatwiej będzie mnie obejść, jak przeskoczyć :-D

Adaś właśnie zasypia, a wstaliśmy póltorej godziny temu :szok: Chyba ta pogoda tak na niego działa :)

Nocka taka sobie dziś, nie wiem czemu :baffled: To smoczek, to amciu, to pieluszka. Wstawałam ze 4 razy ale i tak się wyspałam :)

Oooooo: słyszę a guuuu i krzyki - chyba już po spaniu :D Co za łobuziak! :) Idę podejrzę co kombinuje ten mały absztyfikant :D

Udanego dnia!

witam i ja,
u nas też nocka jakaś do niczego, Maks sam już nie wiedział czego chce, przysypiał i się budził, pojęczał, przysypiał i tak w kółko :/ Cyca nie chciał i efekt taki, że rano ciekło mi o brzuchu aż taka mokra koszula była :/ No i znów zastój w piersi :/ Ale nie ma mowy ja w nocy ściągać nie mam zamiaru.

madziunka piękne czapulki może i dla mnie podeślij wzorki :) zanetastocka@wp.pl

reklama
Hej!
U nas pogoda do dupy. Już mnie trzęsie że trzeba wyjść na dwór w to mokre ale musze pojechać do lekarza sie zapisać i recepty odebrać. Mała śpi jeszcze a ja kawusie sobie pije na rozruch.

Kerna kciuki zaciśnięte za Was! Oby wszystko poszło po twojej myśli.
Ollga no to ja chyba idąc za twoją radą przycisne lekarza. Zdrówka dla Was!

Do góry