Witam wieczornie :-)
Pozno wrocilam, i odrazu musialam zajac sie moimi piersiami, czyli wziac Julke do karmiena by chyba by mi pekly jeszcze ani razu tak dlugo nie byly bez odiagania, ale dojechalam calo, lodowiska juz nie ma na drogach, ale jest morko, zla widocznosc ijeszcze ukradli mi jedna wycieraczka...na co komu ?
Mala jadla i jadla, jeszcze przed chwila zasypsiala przy piersi, chyba sie mocno stesknilysmy za soba, ale tatus dal sobie doskonale rade, 4 butle mial przygotowane, ale mala zjadla tylko 3....jednak jak daje piers je czesciej.
Malgos- ojejku, wspolczuje zapalenia
Ten lek powinien pomoc, jedynie mozesz sie nieco gorzej czuc w nastroju, bo tak moze dzialac, ale wcale nie musi. Masaże pod ciepla woda i odciagac odrobine rekami, tyle tylko zeby sobie ulzyc, a potem schlodzone liscie rozpbitej tluczkiem kapusty ( zielone liscie) do stanika i za 2 dni powinno byc juz dobrze. Trzymaj sie cieplutko, jak juz nie karmisz mozesz wziac cos przeciwbolowego co pomoze.
Gaju- kurcze, a jednak ospa go dorwala, biedulek ten Maksiu, nie dosyc ze go wysypka swedzi to jeszcze ospa, oby szybciutko przechorowal i skonczyly sie te historie.
Gaju , to pepti tez niedobre w smaku, ja nieraz uzywalam do kawy zeby sie nie zepsulo, bo Julka i tak tego nie jada, nie zabiela tak jak zwykle mleko, ale najwazniejsze ze ma pomoc Maksiowi.
Witam, zajrzałam dzisiaj na wrześniówki 2011 i wzruszyłam się bardzo jak przeczytałam wiadomość o TRIXI.
A mój mały już zaczyna używać tych swoich małych ząbków, jak ugryzie to aż krzyczę na głos, zobaczymy jak to bedzie, chyba nie będę musiała zakończyć laktacji.
Marta witaj, już myslałam, że do nas nie zajrzysz, cieszę się.
Pozdrawiam i uciekam bo Kamil się obudził.
Ozesz :-) Ale sie usmiechnelam, wyobrazilam sobie Kamilka z Tymi dwoma ząbeczkami jak podgryza cycusia, ale Tobie wspolczuje , teraz mala pirania w pelnym wymiarze
Co to sie dzieje :-)
I dziekuje za kciukaski , dojechalam bezpiecznie i powolutku :-)
Dobrej nocy!
Aaaa mialam pisac, Kalcha strasznie dziekuje za linki z zabawami dla dzieci w roznym wieku, normalnie skarbnica , zapisalam link, bedziemy korzystac, kilka zabaw stosowalismy nie wiedzac ze maja nawet takie nazwy, super stronka! :-)
Dzisiaj Julka zrobila obrot na przewijaku prawie by spadla z niego bo pupa juz na drugiej stronie, ale oczywiscie zawsze ktos jest przy niej, naprawde trzeba teraz juz strasznie uwazac.