Marja
Fanka BB :)
Bedzie dobrze zobaczysz! - my tez przechodzilismy taki stres - tylko to powtorne badanie to jakby drugie wysylane z probka krwi do Instytutu Matki i Dizecka? - my zrobilismy powtorke i wszystko bylo ok - to czesto jest wynik ,ze za malo krwi sie pobierze albo jest obraz niewyrazny - wtedy kieruja na test potowy czy jakos tak . Bedzie dobrze zobaczysz . Rozumiem Cie doskonale , bo tez sie denerwowalismy,ze szok ale okazalo sie,ze wszystko ok.
Witam , ja ostatnio czasu nie mam na pisanie , mały ostatnio wymaga więcej uwagi od nas. Dziś bylismy na szczepieniu , wziełam 6w 1 i rota jedyna 450 zeta zapłaciłam, mały mi trochę powrzeszczał , ale to tez wina tego ze akurat wizyta u lekarza z pora karmienia się zbiegła i tylko jak wyszłam z gabinetu dałam mu jeśc to mały się uspokoił. Dzis było wazenie i mały wazy 4680 - w dniu porodu 3400 i zastanawiam sie czy to ok czy jednak nie za mało??? - mam schioze przez te podejrzenie mukowiscydozy , ze za mało przybrał ze kupy ma smierdzące itp. zwyczajnie boję się. Lekarka jak mi skierowanie wypisywała do poradni to powiedziała " o boże " wcale mi to nie pomogło to łzy w oczach mi stanęły. Badania pojutrze mnie juz telepie.:-(