irka252
Czerwcowa mama 2009
Olcia tak jak pisze Trixi spróbuj dac jej wody lub herbatki.Olcia a moze zamiast mleczka daj jej poprostu cieplej przegotowanej wody lub herbatke z koperku lub rumianku .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia tak jak pisze Trixi spróbuj dac jej wody lub herbatki.Olcia a moze zamiast mleczka daj jej poprostu cieplej przegotowanej wody lub herbatke z koperku lub rumianku .
Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie -ale mamy awarie -do mam ktorych dzidzie sa tylko na butli,co mam zrobic jesli mala wypija co 4 godz 100ml i wyje ciagle ze chce wiecej(tak po dwoch godz od karmienia) pisze ze nie moge jej dawac czesciej,prosze o rady
Zostało nas w dwupaku:
Dagna
Magdah
Maria
Irka
Ritka
Witaj ty nasza twardzielko
Wielkie buziaczki dla Juleczki. sobie wlasnie uswiadomilam , ze nie podziekowalam Ci za przekazywanie moich sms. Ale lepiej pozno niz wcale
Dziekuje!!!!!!
Marja, Ritka, Irka, Alcia , Dagna, Magi - jeszcze troszke wytrzymajcie- caly czas kciuki za was zacisniete
Beniaminko to trzymamy kciuki aby malutka jak najszybciej w domku byla
Asiek, naprawdę nie ma za co Kochana! :-)małgos kochana ja po moim pierwszym porodzie to 2 tyg dochodziłam do siebie- koszmar normalnie wiec rozumiem Cie doskonale
teraz po cc znacznie lepiej sie czuje
a tak po za tym to WITAM \
Lena puki co jest bardzo grzeczna tylko je i spi az sie boje ze zapesze
karmie ja piersia ale mam malo polkarmu i dokarmiam Nanem wiec pewnie moja kariera cyckowa długo nie potrwa... ale tym razem nie mam z tego powodu wyrzutów...
maz bardzo mi pomaga to on ja w nocy karmi kochany
troche zajmie mi zanim poukldam sobie dzien tak zeby i na BB czasu starczylo (
DZIEKUJE BARDZO TOSI I BENIAMINCE- JESTESCIE BAAAAAAAAAAARDZO KOCHANE
Dziewczyny, nie przesadzajcie! Ja tych skurczy w ogóle nie czuje! Za to bardzo dobrze czuję przemęczenie materiału i wydaje mi się, że do porodu w ogóle się nie nadaję! Nie mam motywacji! Wyrodna matka ze mnie!
Alcia albo Magi będą następne! Trzymam za nich mocno kciuki!!!!
Zostało nas w dwupaku:
Dagna
Magdah
Maria
Irka
Ritka
Czy o kimś zapomniałam?