Beniaminka
Fanka BB :)
Dziewczyny jesteście niesamowite z tym jedzonkiem, i jeszcze mi smaka robicie ...ech pewnie jakbym tej dietki nie miała, to bym sobie ciasteczkowała zdrowo. Ale jajka w majonezie to tez sobie robię, jak tylko mam ochotę, pozwolili ;-)no troszkę :-) duuży wafelek się jeszcze zmieścił ;-D nie no, ja ide spać, bo tam w lodówce jeszcze coś jest,nie będę ryzykować.. spijcie dobrze kochane!!!
A 20 pierogów....mniammniam.Obojętnie juz z jakim nadzieniem
Wiecie, ponoć jak się zacznie karmienie piersią to apetyt będzie większyTyle, że wtedy wiecej kalorii się potrzebuje , bo więcej się spala. Zobaczymy :-)
Pysiu, a co Ciebie tak pogoniło,no chyba nie ta czekolada z tortu? Może jednak stresik-zmartwienie ? Wyśpij się dobrze Kochana, i tak jak Dagna napisała- facetom to trzeba kawę na ławę, inaczej za nic sie nie domyślą, a nasze fochy uważaja za zwykłe babskie dąsy, a my się czegoś domagamy tylko nie mówimy, licząc ze sami zaskoczą , o co ;-) Nie ma szans!
Kerna , ale masz power i niech tak do konca Ci zostanie! :-)
KasikN82- obietnice sierpniowe ? Skąd ja to znam, oj wiele sie ma od jutra zmienić, bo dzidziuś tuż, tuż. Będziemy ich trzymać za słowo, jakby co...mamy świadków na tym forum, nie wymigają się ;-)
Dobrej nocy Wrześnióweczki, lubię tutaj zaglądać, oj lubię :-)