Hausfrau
Fanka BB :)
Hejka Brzuchatki!
Nareszcie jest czym oddychac po burzy :-) Bo dzisiaj prawie cały dzień musiałam leżęc - taka byłam słaba.
Niemcy znów wygrali i teraz wokół same klaskony i trąbki... oszaleć można.
Pozdrawiam!
Nareszcie jest czym oddychac po burzy :-) Bo dzisiaj prawie cały dzień musiałam leżęc - taka byłam słaba.
Niemcy znów wygrali i teraz wokół same klaskony i trąbki... oszaleć można.
Witaj!Cześć dziewczyny mam termin na 24 września ale modlę się by dotrzymać do końca sierpnia. Będą bliźniaki - 2 dziewczynki. pozdrawiam
Gratuluję!witam mamusie muszę się dziś pochwalić miałam obronę i udało się obroniłam się na 5
wow, ale z niego mądralaDziewczyny.. Moj kocur zgłupial w ten upal, zamiast sie chłodzic siedzi ciagle w plastikowym worku
Trzymam kciuki aby Mała "została" w środku jeszcze kilka tygodni! Odpoczywaj i nie stresuj się (łatwo mówić) a na pewno będzie ok.CZEŚĆ DZIEWCZYNY..
SPORO SIĘ NIE ODZYWAŁAM,BO NIESTETY NIE MIAŁAM DOSTĘPU DO NETA,PONIEWAŻ...OD ŚRODY LEŻE W SZPITALU:-(..JAK PEWNIE PAMIĘTACIE MIAŁAM PROBLEM ZE SKRÓCONĄ SZYJKĄ, NO ALE TO NIE WSZYSTKO..W ŚRODĘ PO PRZEBUDZENIU ZAUWAZYŁAM BARDZO DUŻĄ ILOŚC WYDZIELINY,NA SZCZEŚCIE NIE BYŁA ONA ZABARWIONA KRWIĄ..MIMO WSZYSTKO POSTANOWIŁAM POJECHAĆ NA POGOTOWIE, BO MYŚLAŁAM ZE TO TEN CZOP ŚLUZOWY MI ODSZEDŁ..LEKARZ PO ZBADANIU STWIERDZIŁ,ŻE TO FAKTYCZNIE MOZE BYĆ TO, ALE NA SZCZESCIE NIE PLAMIĘ ANI NIE KRWAWIĘ..OD RAZU Z IZBY PRZYJĘĆ PRZEWIEZIONO MNIE NA ODDZIAŁ I NA KTG..NA SZCZESCIE NIE WYKAZAŁO ONO ŻADNYCH SKURCZY...ROZWARCIE MAM NA 1 CM NORMALNIE SZOK - PANIKA!!!...TAK WIĘC MODLĘ SIE ŻEBY CÓRA JESZCZE NIE WYCHODZIŁA, BO W SUMIE JEST JESZCZE ZA MALUTKA, WAŻY 1700..
PŁAKAĆ SIĘ NORMALNIE CHCE..CAŁĄ CIĄŻĘ ZNOSIŁAM ELEGANCKO,A POD KONIEC KŁOPOTY..OJ NIKOMU NIE ŻYCZE TEGO,CO MUSZE TO PRZEZYWAĆ..
MAM NADZIEJĘ, ŻE U WAS CHOCIAŻ SĄ POMYŚLNE WIADOMOŚCI..POCZYTAM WAS I NADROBIĘ MOŻE JAKOŚ TE 40 STRON..BEDE MIAŁA ZAJECIE PRZYAJMNIEJ
DO USŁYSZENIA MAM NADZIEJĘ Z DOBRYMI WIEŚCIAMI..
Pozdrawiam!