beti gratuluje !!!
Przyłączam się do gratulacji!!!:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beti gratuluje !!!
beti gratuluje !!!
dorotko trzymam kciuki, wyniki napewno będą oki! a tak apropos to można tak biegac po wypiciu glukozy bo mi wyraźnie piguły nakazały siedziec, nie chodzic nawet.
gratuluję serdecznie;-)beti gratuluje !!!
to mnie uspokoiłaś nigdy nie oceniam wyborów innych ludzi ale ta Gertruda zwaliła mnie z nóg
Lilu ja po prostu nie mam opcji na imię dla małej, więc dla zabawy i poprawy humoru nawaliśmy ją Gertruda
Ale co Ty..na głowę aż tak mocno nie upadłam
podpisuję się pod tym co piszesz gaja, pamiętam jak urodziłam synka miał 2800 położna powiedziała mi, że lepiej mieć małego dzidziusia bo i mama się nie namęczy przy porodzie a dziecko przechodzi wszystkie fazy rozwoju czyli najpierw jest noworodkiem a później niemowlakiem( chodzi tu o wagę) no i dogoni rówieśników szybkoDziewczyny mój ważył w 23 tc 450 g ale te wymiary na USG są często mało wiarygodne i nie ma co się stresować jeśli waży mniej od innych wystarczy 1 mm błędnego pomiaru brzuszka i już jest duża różnica
Zresztą najlepiej wg mnie urodzic dziecko do 3500g Niż kloca powyżej 4 kg Swoje po porodzie przybiorą
super gizelka, ze nie będziesz musiała już jeździć do Poznania i ze Michałek taki duży, gratki udanej wizytyWitam mamusie...ja już po wizycie i jestem mega szczęśliwa....Synek rośnie waży już 695g...i jest ułożony pośladkowo.....Na Poznań jadę jeszcze raz i koniec,udało mi sie załatwić,że bedę miała diabetologa w Żarach-by sprawdzał cukry...a rodzić będę u siebie w Żarach albo w Zielonej-Górze na patologii....i na 100% będę miała cesarkę 37-38tc. W tej chwili TP mam na 3 września...ale jak mam rodzić wcześniej to nie będzie wrzesień....Następna wizyta 25 czerwca i nagra mi płytkę i dziś widziałam Michałka w D4 i jestem przeszczęśliwa.....Teraz wiem od czego krocze mnie boliod tego,że jest posladkowo ułożony i po prostu sobie skacze po nim....jest bardzo ruchliwy...No i dzięki diecie mój synek nie jest ani chudy ani gruby....
trzymam kciuki za WrocławDziewczynki mam ogromną prośbę trzymajcie proszę kciuki żeby nie zalało Wrocławia...
tak strasznie się boję bo moi rodzice i brat z rodziną mieszkają na Kozanowie a w 97 było tam naprawdę nieciekawie.:-(
dobrze ze ktoś zrobił podsumowanie bo już niedawno się zastanawiałam jak to wygląda statystycznie....ciekawe czy lista zmieni się po narodzinachDziewczyny, policzyłam jak sie ma sytuacja na naszej liście wrzesnióweczek.. i mamy dwa oczka!!! 21 dziewczynek i 21 chłopców.. :-) swoją drogą.. nieźle mi się nudzi nie????!!!! :-))))
a i dawno nie było Korby...
rozumiemy oczywiście, ja też marzę o większymAgusska dzieki za kciuki ) chociaz Ty jedna...
Gosciu chce taka kase za mieszkanie ze szok, z cena dogadalismy sie tak posrodku....zobaczymy czy bank mi tyle pozyczy.
Sory ze tak o sobie ale tak marze o wiekszym mieszkaniu...bo my sie gnieździmy na 28 metrach wiec chyba rozumiecie.
witam nową mamusięwitam wszystkie mamusie :-) termin mam na 3 wrzesnia
melduję się po wizycie :-)
jestem najszczęsliwsza na świecie :-) maluszek rozwija sie prawidłowo,wszystkie narządy super,moja szyjka zamknieta dł.38.5 mm. no i najlepsze będzie dziewczynka :-):-):-):-):-):-):-):-):-) nawet nie wiecie jak się ciesze :-)