Monia.gryc- nie przejmuj się każdy ma prawo pisać o swoich obawach itd.
Jesteś po przejściach więc napewno jesteś bardzo wyczulona na pewne rzeczy choćby takie jak brak ruchów maluszka.
Ja czasami mimo 2 ciąż książkowych też mam mnóstwo obaw.
Ostatnio wydaje mi się, że maluszek kopie znacznie mniej niż kilka dni temu.Nie wiem z czego to wynika, ale jestem spokojna, bo jeszcze 2dni temu słuchałam mojego małego serduszka i wsio było ok.
Czasami mój leniuszek tylko się mocno powygina czym daje znać,że jest z nim ok i właśnie zmienia pozycje a kopać nijak nie ma ochoty.
Dzis własnie tylko ze dwa razy mocno się przekręcił a tak cisza.Próbuję rozbudzić leniuszka, ale jakoś mi to nie wychodzi.
Wredotka moja mała uparcie śpi.
Monia może zjedz coś słodkiego, połóż sie na lewym boku pozaczepiaj brzuszek lekko ponaciskaj poszukaj malucha, rozbudź go może odpowie ci kopniaczkiem lub zmieni pozycję co napewno poczujesz,Ja zazwyczaj czuje taką górkę wielkości mango, która po dotknięciu jak by sie przestraszy i ucieknie w głąb swojego domku
T. kiedyś tez poczuł nasze przesuwające się mango...
Moim zdaniem to forum jest od wszystkiego nie tylko od pisania,że wsio ok, co która zjadła itd ale też i od dzielenia się troskami, zmartwieniami, aby uzyskać radę, wsparcie, pocieszenie, które są BARDZO nam nieraz potrzebne.
Nie patrzcie na to, że swoim wpisem popsujecie komuś humor czy coś w tym stylu.Ważne jest, abyście sie lepeij poczuły wyrzucając z siebie to co was trapi.Po to jest to forum.
Wiadomo jak to w życiu tak i na forum nie zawsze jest kolorowo i bajecznie.
My tu jesteśmy po to, aby się wspierać prawda?