reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam
dziewczynom które mają dziś ślub wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!
Gratuluję poznania płci dzieciaczków ja też już nie mogę się doczekać - bardzo nastawiłam się już na chłopca nawet już mu kilka fajnych ciuszków kupiłam np. z piłkami wiem że za wcześnie ale nie mogłam się już doczekać :-) Wizytę mam w czwartek to może mi powie czy to chłopczyk :-)

Miłego dnia

reklama
:-D:-D:-DAsiu gratulacyje wielkie!!!:-):-):-) No widzisz jak to się dziwnie składa ja mam dwie córy a ty dwóch synów!!!Następnym razem się chłopami wymienimy!!:-p:-p:-p:-p:-D
A wszystkim przyszłym przykładnym żonkom składam najserdeczniejsze życzonka szczęścia i słodyczy na Nowej Drodze Życia!!! Niech ten dzień na zawsze pozostanie w waszej pamięci jako jeden z najpiękniejszych w życiu!!!!:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Hej dziewuszki;-);-)
Śliczniusia dziś pogoda i humorek od rana:tak::tak:...
Jutro rano wreszcie wróci mężulek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D..Mam nadzieję, że tym razem wszystko szcześliwie się potoczy..
A dziś wieczorkiem czeka mnie imprezka..wieczór panieński kumpeli:tak:..a za tydzien weselichooo...
A własnie..co do wesela to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH PAŃ MŁODYCH:-D
Pozdrawiam Was serdecznie i lecę się szykować..miłego weekendu:tak::tak:

Ja tylko na chwilkę
DZIEWCZYNKI (MARJA,KORBA) WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ, ABY WASZE ŻYCIE BYŁO PEŁNE SŁOŃCA,RADOŚĆI I MIŁOŚCI
spadam gotować obiad bo mam teścia.

Sara moja niunia też od dwóch dni nie daje znaku, schizuje już strasznie, jak do jutra będzie cisza to pojadę chyba na ostry dyżur na usg bo umrę z niepokoju.

Wpadnę potem
HEJKA

Witam,
dopiero mam czas aby usiąść.
Matko ale człek w te soboty zalatany i zaganiany, teraz to siadłam i od razu spać mi się chce a małż w pracy to się raczej nie zdrzemnę.
Jeszcze na kawę sie umówiłam, pójde bo dzieciaki się pobawią bo im sie nudzi jak ja mam kupę sprzątania a oni siedzą i nic do roboty nie mają. Ale czuję że siły mi odchodzą na cokolwiek.

Witajcie!
Postanowiłam zajrzeć na ten wątek, ponieważ też mam termin na wrzesień 2010:tak:
Widzę, że szczęśliwie trafiłam, bo mogę przyszłym Mamusiom złożyć serdeczne życzenia miłości, radości, spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Cieszcie się, Dziewczyny, tym szczególnym dniem!

Resztę pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że będę mogła Was lepiej poznać!
Miłego weekendu!

cześć:)
MARIA I KORBA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.

Ja dziś mam mega lenia. Podgarnęłam tylko z wierzchu, wstawiłam pranie a obiad zamówiłam:zawstydzona/y:
Sara u mnie było tak samo niedawno. Dwa dni nie czułam ruchów a w nocy z 2/3 dnia jak wstałam do toalety i położyłam się z powrotem to mała zaczeła tak kopać że spać mi nie dała. Nic złego się nie działo chociaż wiem jaki to stres. Czasem u mnie jest tak że do obiadu mała nie kopie... napewno wszystko jest dobrze:-)

Witam nową mamusię :)
Robi się coraz tłoczniej na tym forum, ale to na + oczywiście im więcej mam tym więcej dobrych rad, wsparcia itd.
Zachęcam do pisania i dzielenia się z nami swoimi doświadczeniami jak i obawami.
Ja mykam odpoczywać bo mam zamiast brzucha kamień co mnie strasznie denerwuje i martwi.
Ponoć to kwestia braku magnezu a ja łykam już 2 tabletki dziennie Magnum skurcz na moje skurcze łydek więc i na skurcze macicy powinno pomóc.
Mieszanka magnezu, vit. b6 i potasu powinna choć trochę ulżyć a ja co noc mam skurcze łydek przy najdrobniejszym ruchu nogą dziś o 6 rano masowałam łydkę, która piekielnie bolała do tego w dzień łydki mnie bolą i są twarde jak kamienie, co daje dyskomfort przy chodzeniu a do tego jeszcze te skurcze macicy.
Buuuu normalnie mam dość.

reklama
Gratuluje poznania płci!
Ja czekam na pyrki i zaraz jem obiadek. Ślinka mi cieknie na rybke.
Ja to dentka jestem. Robiłam ciasto na karpatke i czekając aż wystygnie krem i ciasto zasnełam nie wiem kiedy i jak. Gdyby nie Mąż spałabym jeszcze.
Małpeczko cierpliwości a sie uda.

Do góry