reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...

super wielkie gratki :) a ja wizyta dopiero 8 maja to będzie 22 tydzień i nie wiem czy będę miała połówkowe bo mój lekarz musi mnie skierować do takiej babki co ma na to papier .... mam pytanko do którego tyg sie robi połówkowe???????

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) ...
Wielkie gratulacje!!!!!!! Nie moze byc lepiej parka.

super wielkie gratki :) a ja wizyta dopiero 8 maja to będzie 22 tydzień i nie wiem czy będę miała połówkowe bo mój lekarz musi mnie skierować do takiej babki co ma na to papier .... mam pytanko do którego tyg sie robi połówkowe???????
Wiesz u mnie w paszporcie ciazowym pisze , ze polowkowe wykonuje sie miedzy 19-22 tyg. W Polsce chyba tak samo.

Witam sie z rana.

Witam porannie,
Gratuluje Wam udanych wizyt.
Ja cos ostatnio nie bardzo mam ochote siedziec przy kompie. W pracy robie to co musze, a potem staram sie zajac czyms, co nie wymaga siedzenia przed monitorem. Od pewnego czasu bola mnie oczy, wiec staram sie ich nie meczyc. Poza tym mam cos lenia na prace. Siedze tu, bo musze, ale jakos mi nie sprawia to przyjemnosci, choc zawsze lubilam swoja prace. Wszystko idzie mi jakos mozolnie, rozpraszam sie co chwile. Natomiast jak tylko wyjde z pracy, to dostaje skrzydel i moge do wieczora gory przenosic.
Wczoraj bylam u znajomej. Posiedzialysmy sobie w ogrodzie, pobawilam sie z jej synkiem :-) i tak sobie zamarzylam o domku z ogrodem.
Chyba powoli zaczynam odczuwac ruchy malenstwa:-D Pewnie jako jedna z ostatnich tutaj. W sumie nawet nie jestem pewna, ale jak sobie troszke pocwicze, a potem sie poloze zeby odpoczac, czuje takie "plum" w brzuchu;-) Juz sie nie moge doczekac pierwszego kopniaczka.
Milego, slonecznego dnia

Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram.

Gratuluję :-) widzę że trochę różowo robi się na wrześniowym BB... ja jutro idę na połówkowe może lekarz zerknie między nóżki bo też bardzo chciałabym wiedzieć...

A tak wogóle to dzieńdobry :-) Miłego dnia wrześnióweczki ;-)

reklama
Do góry