_koRba_
Fanka BB :)
ja zjadlam porcje slodkich truskawek i brzoskwin do ego przegryzlam czekolada z ryzem takim i ide po szklanke kako i spac kolorowych kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-) Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...
Wielkie gratulacje!!!!!!! Nie moze byc lepiej parka.witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) ...
Wiesz u mnie w paszporcie ciazowym pisze , ze polowkowe wykonuje sie miedzy 19-22 tyg. W Polsce chyba tak samo.super wielkie gratki a ja wizyta dopiero 8 maja to będzie 22 tydzień i nie wiem czy będę miała połówkowe bo mój lekarz musi mnie skierować do takiej babki co ma na to papier .... mam pytanko do którego tyg sie robi połówkowe???????
Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-) Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram.