Witajcie, ja juz po wizycie i nawet się udała, jestem happy. Wyniki morfologii troszke spadkowe, bo dostałam żelazo. Wyniki hormonów tarczycy na poziomie, ale znów dostałam wyższą dawkę leku. Ginek był dziś wyjątkowo miły i pytający o rózne rzeczy, bo zazwyczaj u niego wszystko szybko-szybko. Zrobił mi usg, dzidzia ma już 12 cm mierząc od główki do pupki, widziałam bijące serduszko i tak fajnie machało rączkami. Pisać w rodzaju nijakim będę jeszcze miesiąc, do nastepnej wizyty, bo za nic nie chciało sie odwrócić i pokazać. Wstydliwe jak tatuś
Wracałam 3 cm nad ziemią, że jest wszystko OK, bo strasznie sie martwiłam co to będzie po tym paskudnym marcowym ciągnącym się przeziębieniu-anginie.
Poruszono temat slubów i stazu w związku.Cóż, u nas staż długi bo 15-letni jako para, a 9-letni jako małżeństwo. Ślub mielismy cudowny jak z bajki, metafizyczne przezycie
Ach...jak sobie przypomnę...zaraz lecę fotki pooglądać ze slubu jakos mnie natchnęło...
Co do zdjeć, to robię album "moje pierwsze 5 lat " dla mojej córeczki, wklejam fotki z jej lutowych 4 urodzin,rozne jej rysunki z przedszkola i te domowe, odcisk rączki i stópki. Fajna rzecz, polecam wszystkim. Stwierdziłam, zresztą po lekturze artykułu na BB, że warto teraz w ciązy zrobić takie cuda, potem nie bedzie czasu....;-) He , to znaczy trzeba bedzie miec jeszcze czas na robienie drugiego albumu i nie tylko to. wiecie o co mi chodzi;-)
Znów Was poczytałam w biegu, ale na pewno
sylwia- dziewczyno leż ile wlezie i duzo zdrówka.
Onionek 100 LAT:-):-):-)
saraa widze ze mamy podobny staż małżeński
beti na gardło wypróbuj pastylki z szałwią z napisem GARDŁO są w 100% ziołowe lub cukierki
verbena tez z szałwią.
Pozdrawiam wszystkich wiosennie!!!:-):-):-)