reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dorotko to super!
Kurde biegunka mnie dopadła. Małemu chyba nie zasmakował mix sałat ze śmietaną i mamusie męczy;-) Jeszcze dodatkowo stopa mnie zaczeła rwać więc mam wieczorek pełen atrakcji.:-(
Oglądne Tomb Raider na polsacie i spadam spać.

ja ten mix sałat robię z tym sosem do sałatek co łączy się z wodą i olejem...w biedronce jest w paczce chyba 5 sztuk za grosze....może ta śmietana nie zasmakowała maleństwu ;)

reklama
no szybko ten czas ucieka my to już niedługo na półmetku będziemy, ja sobie siedze i nadrabiam zaległości piszecie jak szalone mojemu maleństwu się chyba nie podoba bo mnie tu kopie niemiłosiernie

ok już mój repertuar kinowy się skończył ;) teraz trzeba iść kompu kompu i lulu....jutro jak pogoda dopisze to się może wybiore po sklepach pałazić za jakimiś spodniami...

Kasionka gratuluję 2 syneczków;-)...
Dorotko super-cieszę się bardzo ,ze cię lekarz uspokoił-i ja też sie troszku uspokoiłam-teraz musi być tylko dobrze!:tak:
Skrzacik może to ta śmietana ci zaszkodziła....a patrzyłaś na datę i czy była cała-tzn zamknięta....?
A ja dziś już okna zrobione i firanki wiszą-uff-mąż mi pomógł bo mój brzusio znowu urósł:cool2:...
Ja już chcę by było po świętach...i wrzesień....:tak:...

witam sie po weekendzie, stasznie mnie boli głowa od kilku dni i tak mysle ze juz bym wolała miec mdłosci z 1 trym niz ten okropny bol, ktory mi zakłóca normalne funkcjonowanie

i umówiłam sie na badanie genetycze połówkowe na 23 kwietnia

Dziewczyny mam pytanko bo bede w PL 19tego to bedzie jakos 17,18tc i mysle czy by na 3D nie skoczyc -myslicie ze to dobry moment i bede mogla plec poznac?I czy ktoras z was miala w tym czasie robione?[/QUOTE]

Jeszcze raz spytam....

Ja tam w domu wszystko świeże mam i od kiedy w ciąży jestem to wszystko sprawdzam, czytam, wącham itp. Coś mu nie podpasowało. Jutro mam nadzieje będzie ok.
Dobranoc brzusiom. Kolorkowych senków!

reklama
Dziewczyny mam pytanko bo bede w PL 19tego to bedzie jakos 17,18tc i mysle czy by na 3D nie skoczyc -myslicie ze to dobry moment i bede mogla plec poznac?I czy ktoras z was miala w tym czasie robione?

Jeszcze raz spytam....[/QUOTE]

ja tam nie wiem właśnie sama się zastanawiałam kiedy iść i pójdę chyba dopiero w 22 tc i myslę że będzie ok :)
właśnie się wykąpałam,ogoliłam,wypilingowałam i oliweczka na całe ciałko...i 2 kg mniej na duszy heheh....tylko wszystko się do mnie klei heheh.....

dziewczynki wiem kiedyś ten temat był poruszany ale zbytnio nie chce mi się brmąć tyle postów w tył..chodzi mi o coś na rozstępy...jakis taki bardzo dobry preparat przeciw rozstępom żeby był przez mamuski wypróbowany:)...ja teraz smaruje się oliwką bambino ale niedługo będzie trzeba zmienić na coś lepszego .....i czekam na super propozycje :) i odkryłam straszną rzecz przy kąpieli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nowy żylak :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok: jeszcze mały ale pewnie taki nie zostanie :no::no:

Do góry