reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dorotka mam nadzieje ze wieczorem bedziesz miala dla nas tylko dobre i bardzo dobre wiadomosci !!!

a zebys wiedziala ze prawie dobre to nie są,ale widze swiatelko nadziei

To super Tosiu,że minęły krwiawienia.
.

super Tosia ,ale duzo odpoczywaj

Mam pytanie do już-mam. W czym prałyście ubranka dla niemowląt?

ja w jelpie bo lovella mnie strasznie mulila

Bede miec 2 chlopakow :-):-):-)
super wiesci gratulacje

co do mnie

no wiec tak
dr uspokoil mnie ze ta amniopunkcja to tylko po to zeby wykluczyc pierwotniaka w plynie owodniowym,jeli go nie bedzie to codziennie bez zadnych przerw do konca ciazy rovamycyna,jesli bedzie to lek typowo przeciwpierwotniakowy ktorego w ciazy sie nie podaje bez wskazan,
na amnio umowilam sie na 12 kwietnia
i generalnie pocieszyl mnie z jednym, jakby byly jakies wady to na usg by bylo widac,a ta amnio to po to zeby odpowiednie leki dac
troszke sie uspokoilam,powiedzmy

spadam do lozia juz dzis,bo od 5 na nogach jestem i jeszcze pacjentow w pracy zaliczylam
milego wieczoru

reklama
Kasiona... GRATULACJE - super wiesci :-)

Dorotka - dobre nowiny :-)

Ja dzis walczylam w osrodku zdrowia o zwolnienie. Moja ginekolog jest na urlopie poza miastem az do swiat. W przychodni okazalo sie, ze rzadzi totalna komuna - stary lekarz powiedzial, ze mi tego zwolnienia ( nawet do swiat ) nie wystawi. Przedstawilam mu swoje argumenty, ktore nie zgadzaly sie totalnie z jego (gdzie ciaza to nie choroba a jego zona za dawnych czasow rodzila prawie w pracy) az w koncu zmiekl :-D Mowie Wam normalnie szokers.. Przerazilam sie podejsciem lekarza, ktore trącilo mocnym PRLem. Powiedzialam mu wprost, ze wiecej do niego nie przyjde.

Pozdrowionka

dorotka to w sumie dobre wieści :) Czyli generalnie duże szanse na zdrowego dzieciaczka :) Byle do amniopunkcji i wsio będzie jasne :)

onionek no co lekarz to inne podejście, ja na szczęście mam babkę bardzo wyrozumiałą bo sama przez to przechodziła i nie ma problemów ze zwolnieniem. Wręcz sama proponuje :)

dorotka dobrze że wpadłaś z dobrymi wieściami :)
a ja gotuję rosołek bo taka chetka mnie wzięła że nie wiem heheh...no i nie mogę odpuścić...z tym że muszę skoczyć do sklepu po makaron bo niestety nie mam :( ale pierwszą porcję zaliczę bez makaronu :)

No Dorotko to w sumie dobre wiadomości. Teraz już wszystko będzie na pewno ok. To wszystko jeszcze przede mną ale jestem dobrej myśli.

reklama
Do góry