reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dorotka mam nadzieje ze wieczorem bedziesz miala dla nas tylko dobre i bardzo dobre wiadomosci !!!

a zebys wiedziala ze prawie dobre to nie są,ale widze swiatelko nadziei

To super Tosiu,że minęły krwiawienia.
.

super Tosia ,ale duzo odpoczywaj

Mam pytanie do już-mam. W czym prałyście ubranka dla niemowląt?

ja w jelpie bo lovella mnie strasznie mulila

Bede miec 2 chlopakow :-):-):-)
super wiesci gratulacje

co do mnie

no wiec tak
dr uspokoil mnie ze ta amniopunkcja to tylko po to zeby wykluczyc pierwotniaka w plynie owodniowym,jeli go nie bedzie to codziennie bez zadnych przerw do konca ciazy rovamycyna,jesli bedzie to lek typowo przeciwpierwotniakowy ktorego w ciazy sie nie podaje bez wskazan,
na amnio umowilam sie na 12 kwietnia
i generalnie pocieszyl mnie z jednym, jakby byly jakies wady to na usg by bylo widac,a ta amnio to po to zeby odpowiednie leki dac
troszke sie uspokoilam,powiedzmy

spadam do lozia juz dzis,bo od 5 na nogach jestem i jeszcze pacjentow w pracy zaliczylam
milego wieczoru

reklama
Kasiona... GRATULACJE - super wiesci :-)

Dorotka - dobre nowiny :-)

Ja dzis walczylam w osrodku zdrowia o zwolnienie. Moja ginekolog jest na urlopie poza miastem az do swiat. W przychodni okazalo sie, ze rzadzi totalna komuna - stary lekarz powiedzial, ze mi tego zwolnienia ( nawet do swiat ) nie wystawi. Przedstawilam mu swoje argumenty, ktore nie zgadzaly sie totalnie z jego (gdzie ciaza to nie choroba a jego zona za dawnych czasow rodzila prawie w pracy) az w koncu zmiekl :-D Mowie Wam normalnie szokers.. Przerazilam sie podejsciem lekarza, ktore trącilo mocnym PRLem. Powiedzialam mu wprost, ze wiecej do niego nie przyjde.

Pozdrowionka

dorotka to w sumie dobre wieści :) Czyli generalnie duże szanse na zdrowego dzieciaczka :) Byle do amniopunkcji i wsio będzie jasne :)

onionek no co lekarz to inne podejście, ja na szczęście mam babkę bardzo wyrozumiałą bo sama przez to przechodziła i nie ma problemów ze zwolnieniem. Wręcz sama proponuje :)

dorotka dobrze że wpadłaś z dobrymi wieściami :)
a ja gotuję rosołek bo taka chetka mnie wzięła że nie wiem heheh...no i nie mogę odpuścić...z tym że muszę skoczyć do sklepu po makaron bo niestety nie mam :( ale pierwszą porcję zaliczę bez makaronu :)

No Dorotko to w sumie dobre wiadomości. Teraz już wszystko będzie na pewno ok. To wszystko jeszcze przede mną ale jestem dobrej myśli.

reklama
Do góry