reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja spodnie ciązowe dopiero zamierzam zakupić, miałam dwie pary spodni z czasów "gruszych" i teraz są dobre tylko w dupie luźne i w udach:-D Także ciązówki muszę kupić bo w tych troszkę jak w worku wyglądam:-p
W tym tyg zamówię bo akurat wypłata wpłynie to od razu kupię:-) No i 200 zł musze odłożyć teraz co m-c do maja bo synkowi obiecaliśmy nowy rower na urodzinki, bo ma taki mały że komicznie na nim wygląda;-)

dziewczyny tak z innej beczki czy wy już nosicie spodnie, czy spódnice ciążowe?? bo mi to już w jeansach tak nie wygodnie że masakra, a jak założe ciążowe to wyglądam jak w 5 miesiącu, a w pracy to jeszcze nie wiedzą więc się maskuję ale widac jak nie wiem co!!! wy też macie już takie brzucholce????
Ja jestem szczupla, brzusio juz widac.. w spodnie nie wchodze.. w sensie, ze nie zapinam sie w pasie. Moze tak, jak pisze Kerna dobrym rozwiazaniem jest zlapanie spodni na gumke :-) Ja smigam w leginsach i dluzych tunikach, sweterkach i jest mega wygodnie. Na spodnie ciazowe w moim przypadku jest chyba za wczesnie :-)

A ja jeszcze mieszczę się w swoje stare spodnie, i wcale nawet nie uciskają... Ale już na allegro rozglądam się za jakimiś fajnymi spodenkami :-D

Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescic :) Dziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga :(

Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescic :) Dziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga :(
Ups kiszona kapustka,soczek z niej uwielbiam ale później?!hahaah.Może lepiej śliwki suszone,bardzo dobrze działają.Wiem,że Activia to złoty środek.Jabłka ugotowane,też dobre.Ja wiem,co mi szkodziło,i odstawiłam biały chleb,ziemniaki jem w śladowych ilościach no i zero słodyczy.No i może to być winą witamin jakie bierzesz,jak zawieraja dużo żelaza to możesz problem z wypróżnieniem.

ja już też mam problemy ze spodniami wyciągnełam z szafy dwie pary takich starszych które jeszcze przed ciążą z tyłka by mi same spadły a teraz nie moge ich dopiąć a za spodniami ciążowymi się też rozglądałam ale mój odwieczny problem wszystkie mają za krótkie nogawki dostałam jadne jeansy od koleżanik ale niższej ode mnie teraz jakoś przejdzie bo włoże je w kozaki a potem nie wiem będe wyglądać jak pajac a w domu to jedynie dresy wchodzą w grę

reklama
Do góry