nowaolka
Aktywna w BB
A teraz po tym żureczku to ja chyba na spoczynek się udam "słoninke"podtuczyć;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem szczupla, brzusio juz widac.. w spodnie nie wchodze.. w sensie, ze nie zapinam sie w pasie. Moze tak, jak pisze Kerna dobrym rozwiazaniem jest zlapanie spodni na gumke :-) Ja smigam w leginsach i dluzych tunikach, sweterkach i jest mega wygodnie. Na spodnie ciazowe w moim przypadku jest chyba za wczesnie :-)dziewczyny tak z innej beczki czy wy już nosicie spodnie, czy spódnice ciążowe?? bo mi to już w jeansach tak nie wygodnie że masakra, a jak założe ciążowe to wyglądam jak w 5 miesiącu, a w pracy to jeszcze nie wiedzą więc się maskuję ale widac jak nie wiem co!!! wy też macie już takie brzucholce????
Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescic Dziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga
Ups kiszona kapustka,soczek z niej uwielbiam ale później?!hahaah.Może lepiej śliwki suszone,bardzo dobrze działają.Wiem,że Activia to złoty środek.Jabłka ugotowane,też dobre.Ja wiem,co mi szkodziło,i odstawiłam biały chleb,ziemniaki jem w śladowych ilościach no i zero słodyczy.No i może to być winą witamin jakie bierzesz,jak zawieraja dużo żelaza to możesz problem z wypróżnieniem.Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescic Dziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga
Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescic Dziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga