Misiaaka
Fanka BB :)
Kerna ja jeszcze nie mialam tego badania, wszystko przede mna. Czy to trzeba przez 2 godz siedziec i czekac az sie ponownie wkluja?? Bez jedzenia? Tyle godzin? To jakas masakra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Mam nadzieję, że mogę dołączyć do Was Jestem w 9 tygodniu ciąży. W tamtym roku niestety moja ciąża obumarła, więc teraz jestem pełna pozytywnych myśli w kierunku obecnej ciąży. Jak narazie biorę luteinę i tydzień temu w środę widziałam dzidzie jak fikała w brzuchu i machała rączkami. Naprawdę same pozytywne odczucia Chcę do Was dołączyć bo wiem, że razem raźniej Zwłaszcza teraz, kiedy mój mężuś wyjechał mi daleko do pracy. Witam Was wszystkie i za wszystkie trzymam kciuki !