reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

wielkie dzieki ja sobie nigdy nie wyobrażałam ze to może być tak potworny ból ,byłam dzisiaj na zebraniu u córek i myślałam że pękne ,siedzieć nie mogłam ,stac też nie a już o chodzeniu nie wspomne:-)
ale najważniejsze ze już mi przeszło UFF CO ZA ULGA

reklama
ja jestem w 4 tygodniu ciązy i również mam tyłozgięcie macicy,moja ginekolog zbadając mnie potwierdziła ciąże a dla upewnienia zrobiła mi dopochwowe usg gdzie było widać pęcherzyk,także była już pewna na 100% także co lekarz to inne teorie.ale napewno bedzie ok,w każdym razie trzymam kciuki:-)
Ja w kazdym razie czuję że Fasolka tam sobie juz siedzi :-) test wyszedł pozytywny więc myslę że jest na pewno. Już tak się przyzwyczaiłam do myśli że tam jest że musi być :tak:

Ja w kazdym razie czuję że Fasolka tam sobie juz siedzi :-) test wyszedł pozytywny więc myslę że jest na pewno. Już tak się przyzwyczaiłam do myśli że tam jest że musi być :tak:
ja też nie byłam u G bo po co iść na darmo. Poczekam, ale fasolka musi tam być i koniec kropka:tak: Zresztą czuję w brzuszku to i owo więc na pewno się tam dużo dzieje:tak: A ja czasem mam myśli, że przez to że czuję sie po prostu genialnie to może fasolki tam nie ma.....:zawstydzona/y:

ja tez walczę z hemoroidem od pierwszej ciąży i mnie to przeraz że teraz znów się zacznie, a dopiero co trochęmnie przestał boleć

:-):-)
ja też nie byłam u g bo po co iść na darmo. Poczekam, ale fasolka musi tam być i koniec kropka:tak: Zresztą czuję w brzuszku to i owo więc na pewno się tam dużo dzieje:tak: A ja czasem mam myśli, że przez to że czuję sie po prostu genialnie to może fasolki tam nie ma.....:zawstydzona/y:
nie ma powodu do obaw ja wiem na 100% ze jest fasolka i też nie mam żadnych objawów oraz nudności poza bólem piersi,także to ze nie ma objawów nie znaczy ze nie ma fasolki,napewno jest maleństwo w każdym razie trzymamy kciuki i czekamy za wiadomością od gina.ja jestem w 4 tygodniu ciąży,wiec wydaje mi sie ze w twoim przypadku możesz już sie udać do lekarza:-):-):-)

jak zaszłam w pierwszą ciąże i zaczoł mi się spóźniać okres to zrobiłam test niestety on pokazał, że nie jestem w ciąży, zaczekałam pare dni i zrobiłam kolejny który znów pokazał, że nie jestem okres spóźniał mi sie 16 dni wiec poszłam do lekarza który stwierdził, że nie może potwierdzić ani zaprzeczyć ewentulanej ciąży (zrobił mi USG ale nic nie wyszło) do dzis pamietam ze to był wtorek w środe z rana znów zrobiłam test i wyszły 2 kreski w czwartek znów byłam na wizycie, ponownie zrobiono mi USG i już było widać fasolkę a tylko 2 dni różnicy:happy2: byłam wtedy w 4tyg i 5 dniu ciąży

dziewczyny mam do was pytanie jakie witaminy jecie czy lekarz wam coś przepisał czy same coś bierzecie mi lekarz kazał brać tylko kwas foliowy i jod o żadnych preparatach wielowitaminowych mi nie wspomniał a mnie moja ciotka nastraszyła że powinnam juz coś lykać powiedzcie mi i pomóżcie

reklama
:-):-)
nie ma powodu do obaw ja wiem na 100% ze jest fasolka i też nie mam żadnych objawów oraz nudności poza bólem piersi,także to ze nie ma objawów nie znaczy ze nie ma fasolki,napewno jest maleństwo w każdym razie trzymamy kciuki i czekamy za wiadomością od gina.ja jestem w 4 tygodniu ciąży,wiec wydaje mi sie ze w twoim przypadku możesz już sie udać do lekarza:-):-):-)
No wiem, że objawy ciążowe a fasolinka w brzuszku nie zawsze idą w parze, ale dla mnei to dziwne. W pierwszej tak cierpiałam,że myslałam, że kitne.....mordęga pod każdym względem. Mdłości 24h. Nie mogłam zasnąć z bólu brzucha przez głód, a jak wstaąłm rano to nie wiedziałam, czy już się przekręciłam czy dopiero zaraz to sie stanie...3 m-ce jadłam banany i piłam wode....nie móie o cyckach które doprowadzały mnie do rozpaczy..koszmarny ból przy każdym ich najmniejszym ruchu....A teraz???? Pełen luzik:tak: Żadne tam mdłości, bóle:tak: Oh żeby tak już było do końca trymestru:-)
asiek no nieźle sie ostresowałąś...niewidzialna fasolka. no niestety u niektórych kobiet hcg wzrasta naprawde woooooolno:baffled:

Do góry