reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dorotka 1. - ale super, że już widziałaś swoją fasolkę, ja juz nie mogę się doczekać. Może w końcu dojdzie do mnie. Ciągle zagladam na test, i podobnie jak wanila i bejbik pytałam Męża, czy On też widział te dwie kreski.

Widział :)

reklama
Ja też się mogę dopisać do wrześniówek 2010 :) O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się w samiutką wigilię - taki prezent. Niestety mam już za sobą dwie nieudane ciąże, więc jak narazie to potwornie się boję.
elesia , bata, vanilla sky miałyście podobne doświadczenie, więc może z Wami będzie mi łatwiej...
Co gorsza, że nic nie mogę robić, więc tylko siedzę i się zamartwiam wszystkim.. już chyba piersi bolą mnie od samego sprawdzania czy aby nie przestały boleć... lekka paranoja ;)
No w każdym razie jedno co mam na pewno ... zmiany nastrojów , raz płaczę, raz się śmieję ... jak ten mąż mój to wytrzymuje to nie wiem :)
Nie dołączam jeszcze suwaczka, bo już dwa razy musiałam go kasowac, ale po badaniu, jak będzie wszystko ok to napewno to zrobię. Jak narazie mam 5 tydz 1 dzień.
Dorotka 1 moje gratulacje !!! Zobaczyć serduszko to pierwszy bardzo ważny etap... oby mi też się udało.

Ostatnia edycja:
Cześć MagdaCha ten czas szybko leci... ja też byłam na forum wrześniówki 2009, ale dość krótko. Fajnie, że masz już małego szkrabika :) Mam nadzieję, że za rok będę mogła też wejść na forum i pogratulować wszystkim wrześnióweczkom 2011, ale już jako mama

Ja byłam u gina wczoraj i widziałam fasolkę :), niestety lekko plamię więc mam duuużo odpoczywać i brać duphaston :( kontrola za dwa tygodnie i się okaże, bardzo się boję... Czy któraś z Was tak miała lub ma może?

Ja byłam u gina wczoraj i widziałam fasolkę :), niestety lekko plamię więc mam duuużo odpoczywać i brać duphaston :( kontrola za dwa tygodnie i się okaże, bardzo się boję... Czy któraś z Was tak miała lub ma może?

Nie martw się leki zaczną działac i wszystko się unormuje, trzymam kciuki:tak: A widziałaś już serduszko, ja jutro mam wizyte i zastanawiam się czy będzie już coś widać

Witan kobietki;
jestem nowa, jeszcze tak do końca się nie dopisuję bo co prawda zrobiłam test, ale ta durga kreska bardzo jasna była. W piątek rano zrobię kolejny a w poniedziałek idę do lekarza. Mam nadzieję, że fasolinka będzie bo dolegliwości mam:-)
Pozdrwiam Was serdecznie i gratuluję tym już zafasolkowanym, które już widziały swoje maleństwa.

reklama

Ja tak miałam od 6 tc duphaston 3x1 i tak chyba ze 3 lub 4 tygodnie. Plamienia miałam 3 tygodnie a duphaston biorę do teraz 2x1. I leżałam dużo od momentu kiedy się okzało, że plamię to ze 3 tygi plackiem i tylko tv i krzyżówki. Naprawdę nawet obiadu ani nic takiego nie robiłam, no i L4 do teraz. Leż kochana , piżama i pod koc to bardzo ważne jak przeczekasz ten czas tych 2 lub 3 tygodni to będzie ok. Po skończeniu plamienia leżałam jeszcze tydzień. Dasz radę i będzie ok pozdrawiam i trzymam kciuki ;):happy2:

Do góry