reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hej dziewczyny, gratuluje wam ze dołączacie do wrześniówek, ja kto wie może też nią będę ; P Termin mam na 29 sierpnia , ale w sumie nigdy nic nie wiadomo, jak ogólnie samopoczucie? Żadnych dolegliwości? ;)

Czesc przyszle mamusie !

ja mam wizyte na 23 stycznia, zaraz po naszych wakacjach. Zrobilam juz 3 testy bo nie moge w to szczescie uwierzyc, czuje sie rewelacyjnie, przypuszczam ze to 3 tydzien. To bedzie wspanialy rok dla nas wszsytkich! GRATULUJE !

Hej dziewczyny, gratuluje wam ze dołączacie do wrześniówek, ja kto wie może też nią będę ; P Termin mam na 29 sierpnia , ale w sumie nigdy nic nie wiadomo, jak ogólnie samopoczucie? Żadnych dolegliwości? ;)

madzia ja akurat mam mdłości, nawet w tej chwili:-( A tu do pracy trzeba się szykować i nic nie pokazywać:baffled:

Ja mam mdłości cały czas :baffled: i zawroty głowy. A wczoraj wieczorem poryczałam się - tak mnie piersi bolą. Ale to chyba dobre oznaki :) Dziś po 10 odbieram wynik bety. A rano nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test - dwie mocne krechy :) Mam nadzieję, że tym razem uda nam się utrzymać ciążę......trzymajcie kciuki!!!!

Witam, jestem własnie w terminie miesiączki (dzisiaj powinna przyjśc) ale na teście dwie ładne kreski, w tym cyklu owulację miałam rekordowo wcześnie, bo w 11dc, stąd ten mój wykresik ciążowy ma tak mało tygodni, popnieważ 2 m-ce temu poroniłam, troszkę się boję i latam co chwila do wc:dry:
termin wychodzi mi na 17 września, do lekarza idę 20 stycznia i wtedy dowiem sie wszystkiego
pozdrawiam i gratuluję wszystkim zafasolkowanym

reklama
Witajcie:-) Widzę, że coraz więcej mam do nas dołącza, super!! Ja oprócz zgagi i bolących piersi nie mam zadnych objawów, wczoraj nawet zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno jestem w ciąży:confused: Na szczęście jutro wizyta u ginka,więc wszystkiego się dowiem

Do góry