reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A tak wogule to dziendoberek

beti-ale mnie wystraszylas,a ze z nosa to podobno normalne w drugim trymestrze -mi teraz bardzo krwawia dziasla(uzywam sensodyne i zawsze pomagala a teraz nic)

beniaminko-gratuluje wizyty ,najwazniejsze ze wszystko dobrze-jej ja mam we wtorek i mam nadzieje ze dzidzia pokaze kim jest:)

dziewczyny zeby nie bylo ze jestem jakas analfabetka ,bo u mnie zawsze pozjadane literki w postach ,ale mam wolnego kompa a pisze szybko i on nie nadaza...

trixi-jesli cie nadal boli to ja bym do lekarza zadzwonila,no a najlepiej to wygrzac termoforem chyba bo szczerze to nie wiem co mozna w ciazy brac

reklama
olcia ja też mam we wtorek ale późnym wieczorkiem, a później idziemy z małżem na koncert Audiofeels więc relacje zdam dopiero w środę z rana. Już się nie mogę doczekac!!!!

trixi ja bym do lekarza poszła, z nerkami nie ma żartów. Jeśli to infekcja to ziółka nie pomogą, a nawet zwykłego ziołowego uroseptu nie polecają brac w ciąży, jedynie za poleceniem lekarza.

Dorotka - nie uwierzysz ,ale ja do tej pory ani na momemt nie zwatpilam czy tez nie pomyslalam inaczej jak tylko, ze u Ciebie wszystko sie dobrze skonczy !!!! Oby tak dalej !!!

Dziewczyny dzisiaj caala noc bolala mnie prawa nerka (lub okolice nerki).Pamietam ze ktoras z Was cos juz o nerkach kiedys pisala,ale szanse na odnalezienie wsrod tylu postow sa nikle.Co to moze byc ??? Odczekac czy isc do lekarza ??? A moze jakies ziolka ?????

dzieki Trixi
wiesz czasami to Wy dawalyscie mi nadzieje ze wsio oki jest,bo ja sama to juz w najczarniejszych barwach to widzialam
ale i tak czekam z niepokojem na to amnio

co do nerek,to raczej nie ma zartow,poszlabym do gina zeby nawet mocz zrobic i zobaczyc jak parametry moczu,a oprocz tego to wygrzac mozesz

witam z rana!!
wlasnie wcinam sniadanko!
i zaraz zabieram sie za mycie okien !
MILEGO DNIA!!

oh kochana nie chcesz przylecieć do mnie umyć okienka jak juz masz taką wenę hehehhe :) niby myte na święta a juz brudne wwwrrrrrrrrrrrrrrr jak ja nie lubie patrzeć na brudne okno...:) lenia mam tak nieziemskiego że szok i znowu ochota na frytki ale nie mam już tych gotowych a ziemniaków w domu ostatnie 2 szt i to małe że się nie opłaca a do sklepu brak chęci :(

widze ze tu same wizyty wtorkowe sie szykują a ja mam w poniedziałek... bede w 19 tyg wiec pewnie jeszcze mi nie zrobi badania połówkowego...
wczoraj byłam u koleżanki i jej miesiecznego synka- ale słodziak :))

reklama
Cześć dziewczyny!
Całą noc mi sie takie głupoty śniły że sie przez to nie wyspałam. W 1 trymestrze spałam jak niemowle a teraz sie budze po 3-4 w nocy albo mi sie koszmary śnią. Macie jakieś dobre sposoby na mocny sen w ciąży?
Trixi do lekarza dzwoń a jutro do laboratorium mocz nieś. Miejmy nadzieje że to kręgosłup pracuje i tak promieniuje.
Beti rutinoscorbin 2 x dziennie po 2 tabletki na krwawienie z noska.

Do góry