reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

gosia, jak najbardziej zgadzam się z twoimi słowami. :tak:
Co do moderacji... ja jak najbardziej jestem chętna. ;-):-D
A tymczasem idę oglądać M jak miłość.

Pozdrawiam i miłego wieczoru. :))

reklama
A i dodam jeszcze ze tak do 26roku życia nie chciałam mieć dzieci bo mi z tym dobrze było, a teraz żałuje . Teraz przez ostatnie lata mielismy trudności z zajsciem . Teraz jestem szczęsliwa:-)ze sie udało i jest z nami fasolka:-)

ja tam jestem za zeby Kerna i JulkaS zostaly moderatorkami tego forum :) moze i nie udzielam sie za czesto ale czytam wszysciusienko co piszecie i mowie Wam kobitki ze te dwie dziewczyny na to zasluguja :)

U mnie nadal nic, zero jakichkolwiek innych objawow... Dzis nawet moja mama do mnie powiedziala zebym jeszcze raz test zrobila bo moze jednak nie jestem w ciazy... jestem troszke podlamana, ale daje rade :)
dzieki że tak myślisz o nas pozytywnie:tak: miło:tak:
Aco do testowania..to co Twoja mam taki niedowiarek???? JA moim jeszcze nie powiedziałam bo po co. Martwiliby sie i latali nade mną a mnie to denerwuje:dry: jak przjdę pierwszy trymestr i będzie bezpiecznie, to ogłoszę nowinę:tak: a co myślisz że jednak nie ejsteś w ciaży:confused::szok:

Czy któraś z was paliła przed ciążą. Ja tak. I dzisiaj strasznie zaczęło mnie kusić:-( A dawałam radę. Kawę też przestałam pić. Ale dziś normalnie zasypiam na stojąco więc jedna nie zaszkodzi;-)
ja paliłam prawie dwie paczki :no: masakra......ale jak zdecydowaliśmy się na dzidka to odstawliśmy fajki oboje:tak: nie raz mnie korci do teraz nawet i M też, ale wiem że mi nie wolno i zajmuję myśli czymś innym. Nie poddawaj sie babeczko;-)

Ja też jestem za... jeśli dziewczyny chcą to niema sprawy!!:tak:
Poradzcie mi bo już niewiem co mam ze sobą zrobić, mam od wczoraj mega okropny, duszący suchy kaszel i jak narazie piję tylko herbatę z cytryną i miodem, ssam dropsy hallsy bo przynoszą ulgę, rutinoscorbin, pozatym czosnek jeszcze wieczorem wciągnęłam. Kaszel męczy mnie ogromnie, już mnie boli brzuch od ciągłych wstrząsów. Dzwoniłam do mojego G. o kazał mi brać SUPREMIN, doczytałam jednak że nie należy brać go w 1 trymestrze. Co ja mam kurna robić???
słuchaj idź do apteki i kup sobie w rozpylaczu propolan:tak: Jest ohydny i okropnie piekący ale ja sie tylko na tym kuruję. Tylko fukaj małe ilości 3 razy dziennie bo to jednak alkohol. Ale wiesz taka dawka to nic. Naprawde polecam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moj M właśnie dzwonił i mnie wkurzył...nadal nic o fasolce nie chce wiedzieć..nic sie nie pyta:no::no::no::no:zero zainteresowania z jego strony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a myslałam, że uwierzył:dry::dry:
Co do aborcji to jest hcyba najstraszliwsze rozwiazanie jakie istnieje.....dziecko nie jest winne...dlaczego ma być zabite. Jestem zdania że trzeba być konsekwentnym i już. A mimo, że strach i mieszane uczucia..to dużo dają hormony!! Zobaczysz że z każdym miesiacem będziesz szczęśliwsza a jak zobaczysz to miniaturowe maleńsstwo które kocha tylko ciebie i Tobie zawdzięcza to że jest....to ręce opadają....AHHHHHHHHHHHH

Dziewczyny byłam dziś u gina na kontroli, mamy cudowną kruszynkę i serduszko bije jak szalone :-) Ginek powiedział że wszystko w najlepszym porządku i rośnie "chłop jak dąb albo baba" ;-) Duphaston mam odstawić, gdyby pojawiły się plamienia (oby nie) mam od razu wrócić. Następna wizyta za miesiąc, oczywiście jeśli będzie wszystko ok.
A co do moderatorek, jeśli są chętne to ja również jestem za.

Każda pora jest dobra. Jak sie jest młodym to się mówi ze sie jest nie ustatkowanym, a to kasy brak, czy coś innego. Ale z biegiem lat dochądzą inne różne problemy. Jak ktoś bardzo chce to sobie poradzi w najtrudniejszych sytuacjach. Ja mam chore dziecko z porażeniem, z kasą bardzo ciężko, mam problemy z nerkami i kręgosłupem a muszę dużo cwiczyc z synkiem, z M. nam sie długi czas nie układało na 4 mies sie rozstalismy itd, po operacji zachorował, wyszło mu dodatnie HBs

Dziewczyny byłam dziś u gina na kontroli, mamy cudowną kruszynkę i serduszko bije jak szalone :-) Ginek powiedział że wszystko w najlepszym porządku i rośnie "chłop jak dąb albo baba" ;-) Duphaston mam odstawić, gdyby pojawiły się plamienia (oby nie) mam od razu wrócić. Następna wizyta za miesiąc, oczywiście jeśli będzie wszystko ok.
A co do moderatorek, jeśli są chętne to ja również jestem za.
no to gratulacje i ciesze sie baardzo:tak::tak::tak: bedzie dobrze:tak:

Każda pora jest dobra. Jak sie jest młodym to się mówi ze sie jest nie ustatkowanym, a to kasy brak, czy coś innego. Ale z biegiem lat dochądzą inne różne problemy. Jak ktoś bardzo chce to sobie poradzi w najtrudniejszych sytuacjach. Ja mam chore dziecko z porażeniem, z kasą bardzo ciężko, mam problemy z nerkami i kręgosłupem a muszę dużo cwiczyc z synkiem, z M. nam sie długi czas nie układało na 4 mies sie rozstalismy itd, po operacji zachorował, wyszło mu dodatnie HBs
a co to HBs??? Ale nieciekawie.....to fakt:zawstydzona/y:

Gosia 211 nie wszystko doczytałam w poprzednich postach, nie wiedziałam o twoich problemach, przepraszam. Rozumiem obawy rodziców.

reklama
Ja też jestem za... jeśli dziewczyny chcą to niema sprawy!!:tak:
Poradzcie mi bo już niewiem co mam ze sobą zrobić, mam od wczoraj mega okropny, duszący suchy kaszel i jak narazie piję tylko herbatę z cytryną i miodem, ssam dropsy hallsy bo przynoszą ulgę, rutinoscorbin, pozatym czosnek jeszcze wieczorem wciągnęłam. Kaszel męczy mnie ogromnie, już mnie boli brzuch od ciągłych wstrząsów. Dzwoniłam do mojego G. o kazał mi brać SUPREMIN, doczytałam jednak że nie należy brać go w 1 trymestrze. Co ja mam kurna robić???
Na ten kaszel sprobuj inhalacje robic z sola kuchenna albo jak masz z sola z morza czarnego ( jak nie masz inhalatora , to wez miske wrzatek i glowa pod recznik), oczywiscie czosnek na kolacje tez dobry, i przykladaj cos cieplego na oskrzela np termobutelke.
Co do kandydatur Kerny i JulkiS na moderatorki, jestem za .

Do góry