reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

gizelko trzymaj się kochana. Ja też się boję jak to będzie jak macierzyński się mi skończy:-( Bo chciałabym do roku z dzieckiem siedziec ale nie wiem czy się uda, czy nie będę zmuszona wracać, choc za 100 zł to nie wiem czy mi sie opłaca:cool:

A tak w ogóle witam:-)
U nas tez pięknie za oknem a ja w biurze się kiszę i spać mi się chce:-p Ciężko mi strasznie tu siedzieć, oby czas szybko mijał:-p

reklama
witajcie wieczorowo:)

szczerze przyznam ze pisałam na kilku wątkach na tym forum
piszę również na muratorze ostatnio często
i muszę przyznać że to nasze wrześniowe jest bardzo specyficzne ;-)

dobrej nocki.

ja tez zdradzam bb z muratorem coraz czesciej:-D ale te zdrady sa bardzo owocne w nowe pomysly musisz przyznac;-)

Dziendoberek

Zycze wszystkim milutkiego dnia i jak najlepszych nastrojow

A mnie moje dziecko obudzilo o 6tej (naszego czasu) i kicha juz nie pospie-no chyba ze potem jakas drzemka

dorotko-myslami jestesmy z toba,daj znac co i jak ,choc rozumiem ze jesli nie bedziesz sie po najlepiej czula to moze nie dasz rady...

Pije kawke -tak tak juz sie przymuszam,moje kochanie wyszlo do pracy

A wiecie w sobote mamy rocznice slubu(6ta) i idziemy sobie na kolacyjke sami w dwujeczke -juz sie nie moge doczekac:)

Witam mamuśki:tak:,pewnie,ze was nie opuszcze bo bym kota dostała w 4 ścianach....a tak mam was....
Olcia a my mamy w niedzielę 1rocznicę ślubu....-chyba zrobie torcika....a najważniejsze ,ze mamy siebie....tak kocham mojego mężusia....ciągle jestem zakochana od pierwszej chwili....

Macie rację dam ogłoszenie do gazety może z 2 dzieci się znajdzie....to zawsze coś....
Nie dawałam ogłoszeń bo zawsze myślałam,że trzeba mieć jakieś przygotowanie zawodowe...ale może uda się bez tego...tym bardziej,ze mam na około place zabaw....,tyle ,ze mam jeden pokój-ale duży-23m....zobaczymy....muszę być silna...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam przy kawci.
Spanie miałam dzisiaj takie że sie cała spocona obudziłam i nie wiem od czego. Za to przed pierwszym wstaniem siusiu śniło mi sie że urodziłam baaaaardzo dużego bobasa i tak szybko rosło to dzieciątko że nie miałam siły go nosić żeby mu sie odbiło. Takie durnowate sny.
Zaraz sobie machne śniadanko i sie wykąpie. A po pracy Męża pojedziemy odebrać spodnie ze skrócenia ze Swarzędza.

Witam mamuśki:tak:,pewnie,ze was nie opuszcze bo bym kota dostała w 4 ścianach....a tak mam was....
Olcia a my mamy w niedzielę 1rocznicę ślubu....-chyba zrobie torcika....a najważniejsze ,ze mamy siebie....tak kocham mojego mężusia....ciągle jestem zakochana od pierwszej chwili....

Ja też mojego mężusia nie wymieniłabym na nikogo innego chociaż to jest jedyna osoba która potrafi mnie naprawdę zdenerwować ale kocham go i już ;-)

witam sie po dospaniu :) chociaż i tak mało :( jakaś zmulona dziś jestem a jeszcze w nocy tak mnie zaczęło rwać w prawym boku tak chyba macica sie rozciagała że obudziłam się z wielkim bólem i rykiem aż mój nie wiedział co robić...no szok... właśnie zjadłam śniadanko i nabieram koncepcji na ruszenie tyłeczka do sprzątania ehehhe....może koleżanka mnie odwiedzi ale nie wie jeszcze do końca...

a i widze ze mówicie o mężusiach :) to ja tez się pochwale że mój też taki wspaniały jest,bardzo go kocham i też nie wymieniłabym na innego .... :) opłacało sie te przebieranie w chłopakach za małolatki ehheheh :)

Ostatnia edycja:
reklama
gizela79 wejdź na portal www.niania.pl i tam masz dużo ogłoszeń dla opiekunek a co najważniejsze założenie konta jest za darmo.
Ja Mojego też nie zamienie mimo że czasem mnie wkurza.

Dziewczyny od jakiegoś czasu mamy z mężem dylemat. Czy pobierać krew pępowinową? Czy wy to będziecie robić? Nas troche koszta przestraszyły.

Do góry