po 20 tyg.zazwyczaj ok.15-20min.Hej
Czy ktoras z Was miala juz robione to badanie połówkowe? Jutro mam wizyte i cos mi sie zdaje, ze mnie ono czeka :-) Ile ono przecietnie trwa?
.
lilu tak to jest mieszkać z rodzicami. Ja szczerze jakiej złotej rodziny bym nie miała to i tak lepiej ciasne ale własne
A z moja teściowa to nawet jakby mi płacili to bym nie zamieszkała.
A tak w ogóle to cos jest nie tak, ręce mi się zaczęły trząść, mam przyśpieszony oddech i słabo mi a jestem sama w biurze - masakra
Oj może rzeczywiście cukier...
ja z tym mieszkaniem też tak mówiłam, po ślubie znaleźliśmy tani wynajem i 2 lata byliśmy "na swoim", niestety ja musiałam wracać do pracy, a teściowa to jest wygodnisia i by do nas nie dojeżdżała. Sytuacja była o tyle tragiczna, że ja w połowie sierpnia miałam wracać, a mój mąż kończył studia i szukał pracy. Dokładnie na tydzień przed moim powrotem do pracy, mąż dostał pracę..czyli gdybyśmy nie spankiowali teraz bym nie siedziała tutaj z moimi wszystkowiedzącymi teściami(tu nawet makaron trzeba gotować- tak jak oni chcą)i nie modliłabym się, żeby do września sprawy mieszkaniowe nam się wyjaśniły...Oboje z mężem żałujemy tej decyzji z zeszłego roku, bo sytuacja tu nieciekawa, ale o tym by można elaborat stworzyć...Byle już być z dala(jak najbardziej z dala)stąd..