reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
kasiona, gratuluje 2ch facetow!!!:-)

u mnie wizyta 12go kwietnia ,moze G zrobi szybkie usg, bo na polowkowe ok 25jestem umowiona:tak:wtedy juz pewnie bedzie wiadomo KTO tam sobie siedzi;-)

kerna
- a gdzie bedziessz rodzic teraz? maja tam w szpitalu dobry OIOM,neontologie w razie gdyby odpukac porod znow sie zaczol tak wczesnie? na wszelki wypadek wybadaj teren. mam nadzije,ze do 40 tc donosisz:tak:
Michas sie w Hiszpani urodzil ,tak? w pieknym kraju sie urodzil,troche sie pospieszyl,ale za to jakie miejsce, cieple mrze,palmy.. bajka;-) az sie rozmarzylam

umnie sie zaczolmegaremont,na ta okolicznoc poklocilamsie z L,boon ot takich imprez umywa raczki,wiec ja daje czadu, demolk,zamwaine kontenerow na gruz, dyskusje z hydraulikami,elektrykami, facet odtegoi tamtego i to wszytko z rozbrykanym 2latkiem:nerd:

ale i tak d... zawracam Jego Wysokosci:baffled:

Dorotka- czekamy na dobre wiesci

Dziewczyny a propos tych płatków mydlanych, to trzeba je robić z mydełek dziecięcych? i normalnie wsypać do pralki? a jak sobie radzą z dopieraniem?
Ja też później będę używać normalnego proszku ale na początku taki kontakt z naszym "chemicznym" światem może być szokiem dla delikatnej skóry dziecka..
ja używam płatków doprania wstępnego jak mam bardzo brudne rzeczy do prania. Ogólnie ze wszystkich proszków najlepszy dla mnie jest jelp i dzidziuś. Lovela wcale nie pierze, za każdym razem jak ją miałam wyjmowałam z pralki brudne ubrania :-(

Bede miec 2 chlopakow :-):-):-)

Kurcze dziewczynki jestem taka szczesliwa, chociaz bylam przekonana ze to beda pannice :tak:
Zycze wszytskim mamusiom takiej eufori jaka ja mam dzis w sobie :-):-):-):-)
Moglabym przenosic gory, a co najlepsze w tym wszytskim dzieciaczki rosna zdrowo i wszystko jest super jak powiedziala pani doktor :)
Kasiona, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotko, czekam na dobre wieści od Ciebie!!!

wiecie jaka ja zakręcona ostatnio jestem, np dziś mielismy z moim obejzec mieszkanie na zamiane i zaplanowałam sobie ze jak o 13 wyjdziemy to bedziemy mieli 45 min na obejzenie i chwile rozmowy. O 12.30 zadowolona ze sie wyrobiłam z obiadem , mój oznajmil ze w takim razie musze go odwieźc do pracy bo inaczej nie zdazy....:szok::szok::szok:łooo matko....przeciez mój na 13 do pracy ma....No i zeby było mało to jeszcze potem gadam z kumpela na gg, wyszłam do lazienki i spojrzałam na mopa i przypomniało mi sie ze miałam umyć podłogi i pomyłam....ale o czekajacej kumpeli na gg zapomniałam...upssss:-D

Ja z kolei dziś o 15 nie miałam siły próbowałam się zdrzemnąć ale sama z dziećmi jestem to co chwila było "mamo kupę zrobiłam", "mamo a mogę pograć?", "mamo podaj mi samochód z półki", "mamo co robisz śpisz?" i tak w kółko, także z 1,5 godz może pół przespałam ale naprawdę nie miałam siły oczu utrzymać.
Teraz już lepiej troszku, pozmywałam gary i palę w piecyku bo u nas w mieszkanku zimnawo na wieczór jeszcze.

reklama
Do góry