reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry:).Ależ ta nocka była dłuuugggaaa:(.Strasznie źle dzisiaj spałam,dawno nie śniły mi się takie bzdury.Co chwilę się budziłam,a o 03 piłam herbatkę z cytryną,masakra!!!.Za oknem pochmurno i chyba będzie padał deszcz (żadna nowość tutaj).Na N-K nie mam już profilu od bardzo dawna.Jakoś przestało mnie to bawić,że w końcu było tak,że dopiero jak wstawiło się kolejne zdjęcie to znajomi nagle odwiedzali profil,żeby zobaczyć co i jak wyglądam?!.Robię kawkę i kończę to czego wczoraj nie dokończyłam (myję okna).Dobrego dnia:)

reklama
Dziewczyny czy wam tez piersi mniaj bola niz na poczatku ??? Zauwazylam to u mnie od jakichs 3-4 dni i nie bardzo wiem czy mam sie cieszyc czy moze raczej nie :)
Witam mamuski! Trixi ja juz tak mam od kilku tygodni, ale z dzidzia bylo ok, wiec mysle , ze nie ma powodu do obaw.
Mnie zaczelo bolec cialo pod brzuchem tak , ze czasami nie moge sie dotchnac , szczegolnie w pachwinach. Pamietam, ze tak milam pod koniec pierwszej ciazy , a teraz to troche za wczesnie.
Profilu na naszej klasie juz nie mam.

Witam mamuski ;) U mnie piekny dzien sie zapowiada;) Juz po kawce i sniadanku. Na obiad chyba ogorkowa, ale jeszcze zobaczymy ;)
Ale dzisaj mialam pieeeeeeeeeekny sen ;) Snila mi sie piekna dzidzia dziewczynka taaki piekny bobas ;)

Profilu na nk tez juz nie mam :/
Milego dnia dziewczynki:)

Miłego dnia dziewczyny :)
U nas nieśmiało zaczyna wyglądać słoneczko. Od rana zimnica, bo zaledwie 3 stopnie na plusie. Musiałam dziś wstać przed 7, aby zawieźć syna do przedszkola, a teraz zerkam na robotników, którzy zakładają mi kostkę na wieździe.
Na obiad będzie dziś zupa pieczarkowa, mniam...
Profil na nk posiadam i oczywiście mogę wymienić się z Wami namiarami :)))
Miłego dnia :)

Witam dziewczyny!
Jak ja dzisiaj źle spałam. Całą noc mnie noga rwała. Taki promień od kolana przez łydke męczył mnie jak tylko sie położyłam. Tragedia! Teraz sie czuje jakby walec mnie przejchał. Może jak wróce wieczorem do domu to sie położe wcześniej spać.
Znowu nie mam pomysłu na obiad. Może coś od was zgapie.

Hejka mamusie!!
Ja juz po sniadanku,pranie wstawilam i teraz chiwle relaxu przy kopmpie,
U nas pochmurno i tez zimno.
Milego dnia dziewczyny.
czki.com/]
xnw4w1d3b98t491i.png
[/url]

Dzień dobry dziewczyny!!! U mnie po śniadaniu na dworze słoneczko pięknie grzeje, a mnie czeka mycie okien. Rano znowu miałam nieprzyjemności bo zrobiło mi się słabo i myślałam, że upadne, w niedzielę miałam to samo. Chyba zacznę bać się sama wychodzić bo jak gdzieś padnę??

Laski ja nie mam profilu na NK ale jesli wam to nie przeszkadza to też chętnie pooglądałabym sobie Was kobietki:tak::tak::tak:

Będę zaglądać ale dzisiaj mniej niż wczoraj przez te przeklęte okna :wściekła/y:

Witam mamuski! Trixi ja juz tak mam od kilku tygodni, ale z dzidzia bylo ok, wiec mysle , ze nie ma powodu do obaw.
Mnie zaczelo bolec cialo pod brzuchem tak , ze czasami nie moge sie dotchnac , szczegolnie w pachwinach. Pamietam, ze tak milam pod koniec pierwszej ciazy , a teraz to troche za wczesnie.
Profilu na naszej klasie juz nie mam.
Mnie też boli podbrzusze, jak wczoraj pisałam aż mam spuchnętą pachwinę. Martwi mnie to ale poczekam na przyszłotygodniową wizytę. mam nadzieję, że u Ciebie to nic poważnego ;-)
Lilu-nie no u mnie bylo te zyly widac (po porodzie sie wchlonelo) ale ja mialam tylko zewnetrzne a wiem ze sa i wewnetrzne bo lekarz mi sprawdzal czy i tych nie mam
Zapytam mojej ginki co i jak z tymi żylakami...
ale bym zjadała taka zapikenke....mmmmmmm.....najgorsze jest to ze ja nadal wymiotuje.....ale teraz stwierdziłam ze bede przynajmniej miałą czym...mam dosc krakersów i wody mineralnej...teraz jak haftuje to wszystkimi barwami teczy:)
:-D:-D:-D
tak,tak twaróg,cukier waniliowy jaja i ziemniaki ugotowane i zmielone,troche mąki i pierożki leniwe gotowe;).Do tego masełko rozpuszczone i cukier i.....GŁODNA JESTEM znowu:((( hahahhaha
Już spisuję przepis i do dzieła, dzisiaj nowość na moim stole kopytka na słodko!!!!!!Dzięki za podpowiedź co dzisiaj ugotować :tak::tak:
DZIEWCZYNY jedzenie się na mnie mści...:no:
chciałam zmiksować sobie truskawki a były zamożone na kamień, stwierdziłam ,że dodam tylko troszkę jogurtu i wyjdą mi takie półmrożone lodo-sorbet i zmiksowały się idealnie ,jak chciałam ale pękł mi blender,ąż dziurę w nim wyrwało.... a to philips , już rok temu kosztował kupę kasy, a części do niego :wściekła/y: wkur...jakby wydatków było mało..eh.. mężowi nnawet nie mówiłam, ale truskawki były przednie...
Wspólczuję ja ostatnio postawiłam miskę od miksera obok pieca i cały bok mi się pomarszczył, stopił, dziura się nie zrobiła ale też przeżywałam.Domyślam się jak jesteś zła :-(

OJ DZIEWCZYNY zjadłam prawie całą czekolade z orzechami i zaraz pękne:-)
ale jestem mega szczesliwa bo mój bejbik dał dzisiaj po raz pierwszy o sobie znac,co za niesamowite uczucie:-D no po tej czekoladzie tak mnie wali po brzuszku ze szok i musze wam powiedzieć ze dosc wyrazne sa te ruchy:szok:
No to super,że czujesz ruchy. Gratki :-D:-D:-D

U mnie dzisiaj kopytka i kapustka kiszona:).Wczoraj dziewczyny smaka mi narobiły że ho ho:).Ja lubię kluchy,makarony,pierogi....masakra!!!hahahah.Łazanki też są mniammm;).Okienka skończone także tylko jeszcze małe zakupki mój":)" zrobi po drodze jak wracał z pracki będzie także luzik:).

reklama
Do góry